Alpina & Dijon

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  20.02.2021 – Taget fra 27.02.2021
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: Efter 13.03.2021 og frem 

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Det er kort og godt at få to flotte russian blue agouti ud af kuldet til videre avl (forhåbentligt).. Derudover matcher disse to hinanden rigtig godt. Dijon er en herre der ligger i top alfa gruppen, hvor Alpina absolut ikke viser interesse for at bestemme noget som helst. Hun er lang og flot figur. Dijon er lidt mere kompakt, uden at være overvægtig.

Info omkring forældrene:

Alpina
Alpina var ikke ret gammel, da jeg besluttede at hun skulle blive her, hendes personlighed var meget lig med hendes mor, og linjen bag, dog har hun også nogle skønne træk efter hendes far. Der er ved at være en ældre herre, over 2 år nu. Hun er en sød energisk pige, fuld af liv og fis, er ikke den største hyggetrold, men har man i hænderne, så er hun blød som smør, super tillidsfuld og tryg. 

Dijon
Han er en skøøn dreng, der slægter sin far rigtig meget. Både af aftegn og sind. Hans søster blev desværre ikke drægtig. Så jeg håber virkelig at Dijon kan præstere lidt nu 🙂 
Han er en top alfa dreng, ikke en hård negl, men siger fra når det er nok. Han er en lidt kompakt herre, så hans date her, kan måske udligne det lidt. Hun er nemlig en flot slank dame. 

Vægt ved sammensætning:

Alpina: Kommer
Dijon: 537 gram

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Går ud fra begge forældre er AA: Så forventingerne er: Agouti og Cinnamon – mulighed for Dove Agouti og Russian blue agouti, Fawn, Russian fawn, og evt. noget c-loci 
Aftegning: Hooded, Berkshire samt downunder, evt. noget variegated og “plet” 
Pels: Glat 
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Min kæle aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer 

Navne der er taget:
• 

 

Galleri – tryk på billedet