Alpina og Politimand

Alpina & Politimand

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  17.03.2021
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 10.04.2021
Flytteklar: 15.05.2021
Antal: 8 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 1 død på dag 2.

Formålet med parringen:
Jeg havde først valgt Dijon til kommende far til Alpina’s kuld, men hun kunne godt nok ikke lide ham. Hun skreg og gik fuldstændig i selvsving når de var i bur sammen, forsøgte over 14 dages tid, med flere dages mellemrum, uden held. Så jeg måtte opgive de to sammen.
Så kom jeg da lige i tanke om min skønne Politimand, der har et blidt sind, om som passer kropsmæssigt perfekt til Alpina, der er ret lang og slank, hvor Politimand er mere kompakt uden at være overvægtig. 

Info omkring forældrene:

Alpina
Alpina var ikke ret gammel, da jeg besluttede at hun skulle blive her, hendes personlighed var meget lig med hendes mor, og linjen bag, dog har hun også nogle skønne træk efter hendes far. Der er ved at være en ældre herre, over 2 år nu. Hun er en sød energisk pige, fuld af liv og fis, er ikke den største hyggetrold, men har man i hænderne, så er hun blød som smør, super tillidsfuld og tryg. 

Politimand 
En flot herre, med en ikke så stor blaze som sin mor. Men den er der, og den er super flot i kontrast til hans black. Han er ikke den længste han, men mere kompakt og kort i det, uden at være overvægtig. Store flotte runde øre, han er i midter gruppen i sin gruppe, muligvis lidt højere. Han er ikke en dreng der sådan kommer stormene til lågen, hvis han lige ligger og sover, ja så skal der alligevel lidt tid til, han lige for snøvlet sig færdig og kommer hen til lågen, men han går aldrig af vejen for lidt nus, kæl og godbidder. 

Vægt ved sammensætning:

Alpina: Kommer
Politimand: 560 gram

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Black & Agouti, med muglighed russian blue (agouti), mink, cinnamon, dove (agouti) og mulighed for noget beige/fawn og kobinationer her af. 
Aftegning: Berkshire, Irish, blazed og downunder
Pels: Glat 
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Min kæle aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kims varianter – link her (Man vælger en variant inden for de forskellige kategorier og finder et der fx “Karamel kugler” er under “snacks”. 

Navne der er taget:
• 
• 
• 
• 
• 
• 
• 
• 

 

Galleri – tryk på billedet