Amara & Klods Hans (Freddy)

 

Sammensætning:
Sat sammen: 19.09.2018
Parringer observeret:  19.09.2018 og 02.10.2018 
Forventet fødsel fra:  23.10.2018

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar:  
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
At få momo bære, og få Klods Hans’ linje tilbage i mit bur. Har hans søster siddende, men fik ikke brugt hende i avl, da jeg ikke fandt en egnet han til hende. Så det betyder meget for mig, at Klods Hans, som dagligt hedder Freddy kan få et kuld med en af mine dejlige piger her hjemme. Amara er en fantastisk mor, dette bliver hendes 2. kuld. Begge linjer kender jeg langt tilbage.  Og det er virkelig en parring jeg ser frem til, begge forældre har så mange gode sider, at det kun kan blive et fantastisk kuld, efter de to. 

Info omkring forældrene:

Amara
Hun er et værre madøre! Hun er så hengiven og kærlig. Rolig i hænder og elsket af alle i sit bur. Hun er altid ved lågen, den slår ikke fejl, hun kommer altid stormene, det største håb er at hun tror der er mad, hehe. Men er der “kun” nus og hygge så er hun bestemt også klart med på den, men hun er et værre madøre, og tænker med maven. Hun har en flot bygning, dog lettere kompakt, hvis jeg sammenligner med mine andre hunner, men ikke overvægtig. Jeg ser hende ikke som højt rangeret, men sådan neutral – nok lidt under.  Amara er ud af mine egne linjer længere tilbage, så jeg kender hendes linje godt. 

Klods Hans, Aka. Freddy
Malene fortæller: Freddy er gruppens elskede Patriark, han passer på gruppen med ophøjet ro og kærlighed. Kun sjældent sætter han de andre på plads, men også det gør han kort men bestemt. Han vil hellere ligge og sove i en klump eller observere gruppen med et halvt øje åben. Freddy er den mest kærlige rotte vi har haft, han opsøger os hele tiden og vil nusse og kysse. Han siger ikke nej til mad, men nogen gange vil han hellere snakke. Han tager maden meget blidt fra vores hænder. Han har det mest rolige og medgørlige gemyt og vi elsker ham meget højt. Han elsker forresten at putte sig ind i ens hånd. Det er super sødt! Nå ja, og så elsker han at bade i vand.

Vægt ved sammensætning:

Amara:  346 gram
Klods Hans: 550 gram

Vægtstigning:
..

Forventninger:
Farver: Black & Russian blue, mindre mulighed for beige, russian beige, dove og mink, lille mulighed for mock mink og mock dove (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Berkshire, Hooded, varieberk, variegated, og lettere aftegn. 
Pels: Glat 
Øre: Dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•