Amara og Tobi

Amara & Tobi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sammensætning:
Sat sammen: 13.12.2018 
Parringer observeret:  13.12.2018 (er i tvivl om der har været en løb efter, omkring den 19-20 december) 
Forventet fødsel fra:  03.01.2019

Info om kuldet:
Født: 05.01.2019
Flytteklar:  09.01.2019
Antal: 2 (6)
Piger: 1
Drenge: 1 
Døde: 3 dødfødte, 1 pige død på dag 2. 

Formålet med parringen:
Videregive begge forældres gode sind. De passer rigtig godt sammen, de er begge to utrolig dejlige, rolige og tillidsfulde. Jeg kender begge linjer langt tilbage, i flere af leddende, så det er bestemt et match jeg ser frem til! 

Info omkring forældrene:

Amara
Hun er et værre madøre! Hun er så hengiven og kærlig. Rolig i hænder og elsket af alle i sit bur. Hun er altid ved lågen, den slår ikke fejl, hun kommer altid stormene, det største håb er at hun tror der er mad, hehe. Men er der “kun” nus og hygge så er hun bestemt også klart med på den, men hun er et værre madøre, og tænker med maven. Hun har en flot bygning, dog lettere kompakt, hvis jeg sammenligner med mine andre hunner, men ikke overvægtig. Jeg ser hende ikke som højt rangeret, men sådan neutral – nok lidt under.  Amara er ud af mine egne linjer længere tilbage, så jeg kender hendes linje godt. 

Tobi
Han er en af de rotter der betyder mest for mig. Han har en helt særlig plads i mit hjerte. Hans mor var desværre en meget dårlig mor, og en del af hans søskende døde. Jeg tog et drastisk valg, at prøve at lade min skønne Bee passe ungerne, selvom hun havde unger der var en del ældre end Tobi og hans søskende. De var begyndt at forlade reden og spise selv, så det var lidt et sats! Men hun klarede det! 
Så takket være Bee, er Tobi og nogle af hans søskende her. 
Tobi er en vidunderlig dreng, han er meget social omkring mennesker, og er altid flyvende ved lågen. Blød som smør i hænderne på en. Fungere rigtig godt i sin gruppe, han er en neutral rangeret rotte umiddelbart. Han er ikke af den største, men han havde også en hård start på livet. 

Vægt ved sammensætning:

Amara:  355 gram
Tobi: 498 gram

Vægtstigning:
29.12.2018 – 370 gram (+35)
03.01.2019 – 433 gram (+98)

Forventninger:
Farver: Black & Russian blue, mulighed for beige, mink, dove, mink beige, russian beige og mock varianter. (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Berkshire, Hooded, variegated, og lettere aftegn. 
Pels: Glat 
Øre: Dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•