Bell Star og Aramis

Bell Star og Aramis

bell-aramis

Sammensætning:
Sat sammen:
Parringer observeret:
Forventet fødsel fra:

Info om kuldet:
Født:
Flytteklar:
Antal:
Piger:
Drenge:
Døde:

Formålet med parringen:
Bell’ minder meget om sin mor, og det er noget jeg gerne vil arbejde videre med. Det er et meget afslappet og godmodigt sind hun har, præcis som sin mor. Hendes fars personlighed ses ikke så meget, han var dog også super skøn. Kommende far er også lige så afslappet og rolig omkring alt, så jeg mener det vil kunne give et roligt og afbalanceret kuld med de to forældre.

Info omkring forældrene:

Bell Star
Hun er fra eget opdræt, og hun minder utrolig meget om sin mor. Hun er meget rolig, og afslappet. Hun hviler meget i sig selv, præcis som sin mor. Hun er ret lavt i hierarkiet, og jeg vurdere hende slet ikke til at ville have interesse i at bestemme. Hun fungere rigtig godt i gruppen, og kan med alle. Hun elsker at komme på opdagelse, men elsker også at sidde på skulderen og blive nusset. Hun slasker i hænderne på en, og alle kan nemt håndtere hende.

Aramis
Jill (Toolaroola) har lånt mig Aramis, hun fortæller:
Rolig og blid. Tager godt imod nye. Meget afslappet dreng, som helst flader ud i sputnikken og ellers tager alt i sit eget rolige tempo. Er ikke den første ved lågen, da han mest bare følger med i hvad der sker fra sin udkigspost 🙂

Vægt ved sammensætning:

Bell Star: Kommer
Aramis: Kommer

Vægtstigning:

Forventninger:
Farver: Russian blue, Russian blue agouti, Black & Agouti (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Hooded, Berkshire og Downunder
Pels: Rex
Ører: Top
Ekstra info:
Kontrakt: Kæleaftale

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:

Billeder:

Stamtavle:
bell-aramis-tavle