Berlin og Dragon

Sif og Dragon

Webby’s Kuld A
Født: 24.04.2023
Flytteklar: 29.05.2023
Antal: 13
Kuld tema: Afrikanske Vandløb 

 


Berlin er fra Polen, og er en rigtig sød pige. Det tog hende noget tid at tø op. Men det var også en meget lang rejse fra Polen via Berlin og så til Danmark. Hun er i midten af gruppen. Tager godt imod nye, er intet madøre, men er altid ved lågen for at se hvad der sker. Hun har en flot slank krop, med de skønneste runde dumbo ører. Hun trives rigtig godt i en stor gruppe er mit indtryg, da hun sover meget med de store grupper der sover sammen. 
Han er fra mit eget opdræt, efter to dejlige forældre! og anerne længere ude er også kendte. Han er så rolig og godmodig. Han er alfa i sin gruppe, og er over 2 år nu. Dette er hans sidste kuld. De andre unger han har lavet, er SÅ skønne! Han elsker alle mennesker, og sidder bare stille og modtager nus. Han har et godt sovehjerte og er en være slaskebjørn.

Formålet med parringen

Berlin er med ukendt baggrund, hvis man ser på hun er fra udlandet, og jeg intet ved om baggrunden på forældrene og resten af anerne bag. Ud fra hvad opdrætter har fortalt naturligvis.
Så jeg har valgt en af mine gode stabile linjer til hende. Og håber jo på begge deres gode sind kommer videre i ungerne.
Berlin er slank men med godt fylde, hvor Dragon er lidt mere kompakt, men stadig en stor flot dreng. Tænker deres sind, temperament og kropsbygning giver gode aner for videre avl. 

 

Forventninger
Farver: Black & Agouti + mulighed for overraskelser
Aftegning: Berkshire, irish, hooded ish, og blazed 
Pels: Glat
Øre: Dumbo
Kontrakt: Min kæleaftale
Ekstra info: 
Navne tema: Afrikanske Vandløb

 


  • Galleri (klik på billedet) 

 

  • Stamtavlen
    Berlin er self eller self+ .. Skal lige have rettet tavlen.