Candy Pop & Star

 

Sammensætning:
Sat sammen: 
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar:  
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Star er en super dejlig dreng fra mit aller første silvermane kuld. Han er en fantastisk bamse, og denne parring er lavet med formål, ved viderbringelse af den silvermane linje. Candy Pop har aner ud af en af mine bedste linjer. 
Candy og Star passer rigtig godt sammen af temperament, de har både modsigelser og fællestræk 🙂 og jeg satser på at dette match bliver et rigtig lækkert og roligt kuld. 

Info omkring forældrene:

Candy Pop
Hun har aner til en af mine bedste linjer, og er en rigtig skøn pige. Hun er ikke en af de tøser der kommer flyvende lige så snart hun ser en. Hun er ikke sky eller tilbagetrukket, men hun kommer bare når det passer hende. Hvis hun lige er igang med noget andet, ja så gør hun det færdigt. Hun fungerer rigtig godt i sin gruppe, der er aldrig problemer med hende. Hun er neutral rangeret er mit bud. Hun er en af de største hunner jeg har, men hun er ikke fed. Hun slasker og er blød som smør i hænderne, og nyder gerne en masse nus og tid på skulderen. 

Star
Han er fantastisk dreng – han er ikke længere så ung. Så håber det lykkedes at få et kuld med ham. Han er nu heller ikke så gammel at det er umuligt, langt fra. Han er en hyggelig fætter, han er lege onkel for alle nye unger der kommer til. Fungerer så godt i hans gruppe, og der har aldrig været problemer. Han kommer susende til lågen lige så snart han ser en, og er et værre madøre. Han er ikke den største han, hvilket også er en grundene til at jeg har valgt Candy til ham. Da hun er en flot stor hun. 

Vægt ved sammensætning:

Candy:  Kommer
Star: Kommer

Vægtstigning:
..

Forventninger:
Farver: Agouti & Black – mulighed for Mink, Cinnamon, Russian blue, Russian blue agouti, Dove og Dove agouti, Russian beige, Russian fawn, Fawn og Beige (+ evt. overraskelser) 
Aftegning: Berkshire, Hooded og Downunder
Pels: Glat og Rex 
Øre: Dumbo
Kontrakt: Silvermane aftale
Ekstra info: Ingen silvermanes sælges til avl. 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•