Clara og Unit

Clara & Unit

Sammensætning:
Sat sammen: 07.10.2016 (flere mindre pauser)
Parringer observeret: Ingen
Forventet fødsel fra: 17.12.2016

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
To meget blide og afbalanceret rotter, som jeg mener matcher hinanden på alle punkter, både af sind, størrelse og temperament. 
Det skulle bare være de to, og jeg ved ikke hvornår der er sket parringer, og de har gået sammen i denne omgang fra d. 26 november, så hendes termin er tidligst d 17 december. 

Info omkring forældrene:

Clara
Clara er en helt unik pige, jeg fik hende hjem som 5 ugers, og senere fik jeg også hendes skønne mor her hjem og bo, da opdrætter skulle af med sine rotter. Clara er lige så skøn som sin mor, afbalanceret, rolig, utrolig blid overfor mennesker, og bliver som smør i hænderne på en, er nysgerrig og vil rigtig gerne gå på opdagelse i verden, men det hele foregår i et meget afslappet tempo, hun er ikke en typisk energisk pige, som man ofte ser. Hun har et hjerte af guld, og er bestemt ingen top alfa pige, og det jeg har set, så interessere det hende heller ikke sønderligt at være højere rangcheret end hun er. 

Unit 
Min smukke dreng efter nu afdøde Vanilla og Baloo. Hans mor døde desværre kort efter kuldet, pga. gentagene betændelser i sine to nederste venstre dievorter. Så derfor betyder det rigtig meget for mig at Unit bliver far til et kuld. Han er en rigtig slasket dreng, der bare tager det hele med ro, og elsker menneske kontakt og man kan altid finde ham på sin “pind” lige ved lågen 🙂 hvor han nøje iagttager en. Han kan se meget ulykkelig ud, hvis man ikke lige åbner for at snakke med ham. Han har en speciel plads i mit hjerte, og jeg glæder mig så utrolig meget til at få efterkommere af ham, som forhåbentlig er lige så kærlige, godmodige og skønne som han er.

Vægt ved sammensætning:

Clara: 346 gram
Unit: 523 gram

Vægtstigning:
14.12.2016 – 399 gram (+53)
20.12.2016 -424 gram (+78)

Forventninger:
Farver: Black, Agouti, Mink & Cinnamon, + Pearl – Mulighed for Russian blue, Russian blue Agouti, Dove og Dove agouti (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Berkshire, Hooded, headspot? 
Pels: Glat
Ører: Top 
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: Ungerne der ikke er mm baseret, kan være skjult pearl

Navnetema: 

Navne der er taget:
• 

Galleri:

Billeder:

 

 

 

 

 

 

 

Stamtavle: