Click og Topform

Click & Topform

 

Sammensætning:
Sat sammen: 10.07.2018
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar:  
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
At få nogle flere mm varianter med bedre dansk tavle, samt at vidrebringe begge forældres dejlige sind. Topform’s søster skulle jeg have brugt til et kuld, hun blev desværre aldrig drægtig. Så jeg håber det lykkedes at få efterkommere af Topform. 

Info omkring forældrene:

Click
Hun er simpelthen en super dejlig pige, tillidsfuld, rolig og super kærlig. Hun har samme sind som både mor og far. Gik lige ind i sin gruppe uden det mindste piv, er elsket af alle i gruppen, og kan godt med hele gruppen. Hun er altid ved lågen, når man nærmer sig. Hun er så godmodig, og samtidig en lille ballade mager. Hun er energisk og alligevel så rolig, hun elsker mennesker, og elsker at få kys og nus. Hun har fået en stor plads i mit hjerte allerede. Smuk farve som sin far. Hun er blevet lysere med alderen synes jeg, men hendes mave er ret mørk, til trods for hendes ellers lyse aftegn. Hun er allerede mor til 1 kuld, og det klarede hun til UG, og ungerne der fra er super dejlige og tillidsfulde. (Billederne af hende er af ældre dato, skal lige have fikset nogle nye)

Topform
Han kom her til, sammen med hans bror som 5 månders. Hvor jeg overtog ham og hans bror, fra en der ikke kunne have dem længere. Der gik ikke lang tid før ham, og hans bror var gået lidt ind i min drengegruppe. Til trods for alderen.
Topform er en dreng der elsker mad, og elsker menneske kontakt og vil gerne nusses og kysses. Han elsker at være ude på eventyr, og tager alt meget roligt, der skal meget til at skræmme ham. Han fungere godt i sin gruppe, og jeg vil slå ham til at være højere end neutral, måske endda i top alfa gruppen. Han er en han, og lettere doven anlagt, så han kommer ikke springene til lågen, men han kommer hvis man lige venter lidt, og især hvis der er mad, så skal han nok være der, hehe. 

Vægt ved sammensætning:

Click:  Kommer
Topform:  Kommer

Vægtstigning:
..

Forventninger:
Farver: Dove & Russian blue, samt pearl på mm varianter + agouti varianter hvis Topform er agouti baseret. Lille mulighed for Momo varianter, samt Rr varianter (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Hooded & Berkshire, samt downunder
Pels: Glat 
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•