Crystral og Cooper

Crystal & Cooper

 

Sammensætning:
Sat sammen: 11.12.2017
Parringer observeret:  11.12.2017 (tydeligt løb, ingen parringer observeret)
Forventet fødsel fra: 01.01.2018

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde:  

Formålet med parringen:
Det er at få afklaret om Crystral er quicksilver, eller ej. 
Hun var den eneste i kuldet født med rubey eyes, og har den skønneste blålilla farve, med hvid underpels, som en blue, men har rubey eyes, og er hun momo baseret som jeg tror hun er. Så er hun momo dd. 
Desværre lykkedes parringen med den oprindelige han ikke (mock mink han fra Fnyff), så jeg håber at den her parring kan trylle lidt. Jeg nemlig at Coopers, fars søster har lavet mock dove, så håbet er at også Cooper har fået et momo gen med fra tavlen. Ellers er der rig mulighed for hvis alt går vel, at hun evt. kan få et nr. 2 kuld, eller en af efterkommerne kan give mig svar på hvad Crystal er. 

Info omkring forældrene:

Crystral
Er en sød og hengiven pige. Hun er neutral eller lidt højere. Hun lader sig ikke kue af andre rotter der kan være lidt emsige, hun siger fra når hun mener det er nok. Hun er tillidsfuld og kommer til lågen når hun ser en, og vil så gerne snakke og nusse, hun er en rigtig dejlig pige. 
Fungere fint i sin gruppe. Hun er en lang pige og har en flot bygning. 
Hun er datter efter en dejlig linje fra hendes fars side, der betyder meget for mig, og som jeg kender rigtig godt. Hendes mor er naturligvis også en dejlig tøs. Crystal har begge sider af sine forældre, og jeg kan ikke sige hvem hun ligner mest, men dejlig det er hun ihvertfald. 

Cooper 
Åh min søde dreng. Han er ud af to rotter der ikke længere er her, og han er selv næsten 2 år. Jeg har ingen efterkommere af ham. Men hans søster har fået, og det er en god linje. Så jeg glæder mig også til at Cooper skal være far. Han er en rimelig okay højt rangeret, men fungere godt i sin gruppe, og tager god imod nye. 
Han er tillidsfuld er ganske rolig i hænder, han har ikke travlt med alt muligt når han er ude og løbe. Han tager alt rigtig flot, jeg har endnu ikke set ham blive forskrækket eller bange for noget. Han virker til at have en god psyke.

Vægt ved sammensætning:

Crystal: 308 gram
Cooper: 626 gram  

Vægtstigning:
15.12.2017 – 313 gram (+5)

Forventninger:
Farver:  Black & Agouti – Hvis Cooper bære momo, så Mock mink og Mock cinnamon, (mulighed for mock dove+agouti og mock beige/fawn)
Aftegning: Berkshire, Irish, Hooded & Blazed 
Pels: Glat 
Øre: Top
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer 

Navne der er taget:
• 

Billeder: