Evie og Zone

Evie & Zone

Sammensætning:
Sat sammen: 10.10.2017 – Taget fra 25.10.2017
Parringer observeret:  Ingen 
Forventet fødsel fra:  Tidligst fra 31.10.2017

Info om kuldet:
Født: 04.11.2017
Flytteklar: 09.12.2017
Antal: 5 (13)
Piger: 3
Drenge: 2
Døde:  7 (4 døde på dag 0, 1 døde et døgn gammel, 1 død 3 dage gammel, 1 død 8 dage gammel, 1 død 16 dage gammel)

Dag 0 – nyfødt. Jeg fandt 4 døde i reden, og om de er døde under fødslen, eller er dødfødt vides ikke. De kan også være døde af afkøling, da jeg fandt ungerne spredt i den primitive rede Evie havde lavet. Jeg varmede ungerne, og hun fik dem retur igen.  3 timer senere har de alle sammen mælkemaver umiddelbart. En fandt jeg kold igen uden for reden, lagde den tilbage i reden. Måske må naturen gå sin gang hvad den lille angår. De andre havde fine røde farver igen. 
Dag 1 -Jeg fandt jeg igen ungerne spredt rundt i den primitive rede, og få med liiidt mælk i maven.  De fleste af ungerne var igen iskolde, jeg lunede dem igen imod min hud, og tog så det valg, at Evie ikke længere skulle være den ansvarlige overfor de her unger. Jeg har dejlige Bee der selv har unger der er 2 uger +, de unger tog jeg med på sofaen nogle timer, hvor Bee så gav de små nye hun havde fået ind i reden mælk, i løbet af de timer hun havde dem. Vaskede hun dem, gav dem mad, og den mindste i kuldet døde, så der er nu 8 tilbage. Bee får naturlgivis sine unger ind i buret også, men jeg tager hendes biologiske unger ud flere gange i døgnet for at de små kan komme til mælken.
Dag 2 –  stod op til 8 små levende unger, med mælk i maverne. Dog er der fortsat én meget lille en, den tror jeg ikke klare den, men jeg vil lade naturen gå sin gang, og han/hun får lov at kæmpe for sit liv, måske “den” overrasker mig. 
Dag 3 – Dør den mindste pige i kuldet, og der er nu 7 tilbage.
Dag 8 – Er en lille en faldet fra, da den havde forvildet sig hen i det modsatte hjørne af buret, end hvor reden er.

 

Formålet med parringen:
At videregive begge forældres rolige og blide sind. De er begge meget neutrale i deres grupper, og meget blide af sind, og tillidsfuld. Derud over vil jeg gerne arbejde videre med Zone’s linje, og gerne have lidt muligheder hvad angår farver i fremtiden. Evie har en tavle der byder på lidt af hvert, og Zone har den flotteste Downunder mave. 
Jeg mener disse to vil kunne lave nogle smukke, tillidsfulde og rolige unger. Jeg glæder mig!

Info omkring forældrene:

Evie
Hun er en sød og rolig pige, hun er ikke en af dem der kommer springene ud af lågen, og gør generelt ikke det store væsen ud af sig. Men det er ikke fordi hun ikke er tryg ved mennesker, eller er sky. Hun er bare lettere doven anlagt, og skal se en meningen med at komme til lågen, og er der godbidder eller udetid kommer hun somregel rimelig hurtigt.
Hun kan nemt håndteres og er rolig i hænder, og undersøger ting med ophavet ro. Hun er en slank og lang pige. Hun er bundrotte eller omkring neutral, ingen top alfa pige.

Zone
Han er min lille isbjørn! Han var slet ikke en keeper i første omgang i det kuld han er fra, men jeg måtte bare beholde ham, og det er jeg evig taknemmelig for! Han er simpelthen den største hyggefis, så rolig og blid. Kan med alle i hans bur, og ser ham sjældent oppe at toppes, han er dog fræk og kan finde på at stjæle mad fra de andre. Men han er vellidt af alle i gruppen. Tager rigtig godt imod nye.
Han har ikke travlt med at opleve en masse, han vil helst bare være hos en og nusses og pusses. Da han var mindre var der fart over feltet, men det prallede hurtigt af ham igen.
Jeg har ingen efterkommere efter Kuld V, som han er fra, så jeg glæder mig rigtig meget til han forhåbentlig skal være far! Zone er ikke den største han vægtmæssigt, men han er lang og har en god bygning. Hans mor var heller ikke den største.

Vægt ved sammensætning:

Evie: 314 gram
Zone: 509 gram 

Vægtstigning:
17.10.2017 – 321 gram (+7)
23.10.2017 – 340 gram (+23)
25.10.2017 – 352 gram (+38)
27.10.2017 – 364 gram (+50)
30.10.2017 – 383 gram (+69)
31.10.2017 – 393 gram (+79)
03.10.2017 – 424 gram (+110)

Forventninger:
Farver: Black & Russian blue (+ mulighed for overraskelser)
Aftegning: Hooded, Downunder & Blazed (mulighed for “plet”, og berkshire alt afhængig hvad mor er baseret på) 
Pels: Glat
Øre: Top & Dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Judo tricks, listen findes her 

Navne der er taget:
Hiza Guruma
• Turtle Flip Over
 Uki goshi
• Nami juji jime
• Sankaku-jime

Billeder:

SONY DSC