Honey & Cypress

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  17.12.2020
Parringer observeret: 17.12.2020 
Forventet fødsel fra: 07.01.2021

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
At få både lidt mere og lidt mindre markeringer på de downunder. Samtidig med at jeg drømmer om at få en cinnamon downunder igen. 
Og samtidig vidergive forældrenes blive sind. 

Info omkring forældrene:

Honey
Hun er i sandheden bare en super skøn rotte. Stor flot hun, der slægter sin fars pletter, og sin mors sind og måde at slaske på. Hun slasker ikke 100% som “de bør gøre” med benene trukket op, men hun hænger bare når man tager fat i hende, og elsker kontakt. Er ikke bange for noget, og er altid på farten hvis hun ser sit snit til det, er en rotte der fungere godt i sin gruppe, ligger okay højt i hiarkiet efter min vurdering. 

Cypress
Han er ud af flere linjer jeg har arbejdet med længe, og har meget kær. Og cypress er naturligvis lige så skøn som alle linjerne bag 🙂 
Han er dog ikke den største han, men han er ret lang i det, og store flotte øre.
Han er en neutral eller mindre end det i sin gruppe. Han gider simpelthen ikke toppes, og lader sig føje hvis en af de andre højere rangeret rotter kommer, og der evt. er godbidder. Han elsker at lege med de nye der kommer i gruppen, og elsker at putte i sputnikkerne, frem for køjerne. 

Vægt ved sammensætning:

Honey: 274 gram 
Cypress: 530 gram

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Hvis Cypress er AA: Agouti og Cinnamon – mulighed for Dove Agouti og Russian blue agouti, læser de langt så Fawn, og Russian fawn
Farver: Hvis Cypress er Aa: Agouti, Black, Cinnamon og Mink – mulighed for Dove, Russian blue, læser de langt så beige, og Russian beige.
Der er mulighed for noget C-loci også. 
Aftegning: Hooded, Berkshire samt downunder 
Pels: Glat 
Øre: Top og Dumbo
Kontrakt: Min kæle aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Sushi (link her)

Navne der er taget:
• 

 

Galleri – tryk på billedet