KuldM Data

KULD DATA FOR KULD M

KuldM

Født: 20.01.2015
Antal: 8 (1 død)
Køn: 5 piger og 2 drenge

Kuld Tema: Kähler design navne

 

 

 


unit1

 

Navn: Unit
Fænotype: Dark Phased pearl hooded m. headspot
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament:  Unit er en af mine hjerterotter, han er bare helt unik. Han er så afslappet og afbalanceret omkring sin tilværelse, han er rolig i hænder, og lader sig ikke skræmme af nye indtryk. Han elsker menneske kontakt, og han har fået en meget speciel plads i mit hjerte.

Han er god ved nye rotter, og jeg skyder ham til at ligge i midten af hierarkiet, måske lidt mere end det.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 18 mdr.
Avls ønsker: Ja

 

 

 


Cono1

 

Navn: Cono
Fænotype: Lavender hooded m. headspot (db)
Ejer: Barbara (Polen)

Stilling i flokken/Temperament:  He is sleeping on his back with belly to the top. He live in group 12 boys, with no problem. He loves people and rats.

Sygdomme: Ingen
Vægt:  780 gram, 18 måneder
Avls ønsker: Ja, er far til 1 kuld

 

 

 


bot

 

Navn: Botanica
Fænotype: Black variegated notch
Ejer: Mia Nillson (sverige)

Stilling i flokken/Temperament: Panda (Botanica) har jo siden 6 måneders alder haft problemer med mislyde, dyrlægen har prøvet de fleste behandlinger, også i kombinationer, men det virker ikke. Men hun lider ikke af det, hun er præcis som alle de andre 🙂 hun er helt fantastisk i gruppen og mod mennesker, meget social og rolig.

Sygdomme: Ingen, kun en “kronisk” forkølelse, uden betydning for hendes helbred
Vægt: 480 gram (18 måneder)
Avls ønsker: Nej

 


love

 

Navn: Love Song
Fænotype: Mink masked
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: En herlig pige.
Hun har samme sind som sin mor, og er en af de tøser der altid er i lågen når man nærmer sig. Er ikke madglad, men vil gerne undersøge verden. Hun er selvsikker og rolig.


Sygdomme:
Ingen
Vægt:
18 mdr 293 gram
Avls ønsker: Desværre “steril”, eller det er antaget da hun ikke blev drægtig efter 6 uger med samme han, der havde fået et kuld med en anden hun.

 


ill

 

Navn: Illumina
Fænotype: Mink hooded m. headspot
Ejer: Mia Nillson (sverige)

Stilling i flokken/TemperamentNinja (Illumina) har været lidt for hård mod unger ved introduktioner. Men hun har aldrig skadet nogen. Ellers kommer hun rigtigt godt sammen med hele gruppen. Hun er lidt en “burvaktare” som vi siger i Sverige. Hun vogter buret over for alle mennesker undtalt mig. Hvis nogen stikker fingrene frem til hende så bider hun tit (men der går ikke altid hul). Men når hun er udenfor buret er hun helt fantastisk over for alle 🙂.

Sygdomme: Har fået fjernet mælkekirtelknude som 17 måneder
Vægt: 500 gram (18 måneder)
Avls ønsker: Nej

 


magna

 

Navn: Magna
Fænotype: Mink variegated odd-eye
Ejer: Malene Carlsen (Mataleto)

Stilling i flokken/TemperamentHun er som sagt alfa i gruppen. Hun tager fint imod nye, kommer altid til lågen og vil meget gerne ud. Der har dog været en del gange her de sidste par måneder (18 måneder), hvor jeg har ville løfte hende, hvor hun har skreget og vredet sig ud af min hånd og sat sig på bagbenene/røven. Som om hun har følt sig truet og går i forsvar. Det er kommet ud af det blå alle gangeHun har aldrig haft så meget som en forkølelse, byld, knude eller lignende.
Hun er jo lidt af en mokke, som hun har bevist, da hun blev sat sammen med en han 😛 ..

Sygdomme: Ingen
Vægt:
Avls ønsker: Ja, men bryder sig ikke om hanner, så fik ingen kuld desværre

 


eve

Navn: Eve
Fænotype: Black variegated notch
Ejer: Denice Påhlsson – Sverige

Stilling i flokken/Temperament: Hon är superhärlig, översocial och väldigt påhittig. Vad man än gör så finns hon där och “hjälper till”. Inte varit sjuk mer än en varböld under hakan, som hon fick efter ett infekterat sår.

Sygdomme: Ingen
Vægt: Omkring 400 gram
Avls ønsker: Hun har fået 1 upskuld, og et planlagt kuld. (Uden tilladelse fra mig, eller indhentning af oplysninger fra kuldet. Der er gået noget galt i kommunikationen)