KuldT Data

KULD DATA FOR KULD T

kuldT

Født: 05.01.2016
Antal: 9 (1 død)
Køn: 5 piger og 3 drenge

Kuld Tema: Farver på Tysk

 

 

 


Clipboard02

 

 

Navn: Grün
Fænotype: Beige berkshire dumbo
Ejer: Lone Slumstrup

Stilling i flokken/Temperament:  Han ligner sin far på en prik udseendemæssigt. Og lige så madglad. Han skal altid have to godbidder ad gangen på trods af, at han ikke kan finde ud af at have 2 i munden på samme tid. Han er legesyg og utrolig kontaktsøgende. Han er nysgerrig, men lidt forsigtig af natur. Han elsker mennesker, sine burkammerater samt at blive nusset/ slikke fingre og gnaske i tøj. Han er for doven til at kæmpe om en plads i hierakiet, så han befinder sig pænt midt i.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 449 gram
Avls ønsker:

 

 

 


blau

 

 

Navn: Blau
Fænotype: Black hooded mm?/variegated downunder? m. headspot dumbo
Ejer: Lone Slumstrup

Stilling i flokken/TemperamentHan elsker mennesker, og han er utrolig kontaktsøgende samt nussesyg. Han er altid først ved lågen, frisk på nye oplevelser samt især godbidder. Han er en fingerslikkende dreng, der hellere vil løbe og hoppe end gå. Han er meget legesyg, men samtidig rolig af temperament. Han er den, der ligner sin far mest af sind. Hierakiet i gruppen er ikke helt fastlagt endnu, men for tiden bestrider han posten som alfa. Han fungerer rigtig godt med sine to burkammerater. De hyggeputter og slås for sjov.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 475 gram
Avls ønsker: 

 

 


silber

 

Navn: Silber
Fænotype: Mock beige variegated notch downunder? dumbo
Ejer: Mette Holm (Udstationering)

Stilling i flokken/Temperament: Han er lidt spøjs når det handler om mennesker. Han er rigtig glad for mig, men er ikke meget for at snakke med andre i huset. Ligger temmelig neutralt i gruppen og kan med alle undtagen Donatello. (tror mest det er fordi Donny er en spade)
Kommer til lågen i sit eget tempo, især hvis det er andre end mig der åbner.

Han spoinker rundt så snart der kommer nye og tager godt imod dem og er en rigtig hygge onkel. Slikker fingre og prøver som oftest at holde fast i en så snart man prøver at lukke lågen. Han er en skøn dreng som jeg ikke ville være foruden

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 386 gram
Avls ønsker: 

 


grau

 

Navn: Grau
Fænotype: Beige hooded downunder dumbo
Ejer: Emma Holtze (Sverige)

Stilling i flokken/Temperament: Vägde henne nyss.
Hon är ljuvlig! 🙂  I övrigt funkar hon fint i flock och har även bytt flock utan några problem 🙂  Väldigt mjuk och fin att hantera, avslappnad! Allt man kan önska sig hos en liten råttflicka 🙂

Sygdomme:
Ingen
Vægt:
 6 måneder – 353 gram
Avls ønsker: Ja

 


rosa

 

Navn: Rosa
Fænotype: Mock mink hooded mm. m headspot dumbo
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Fantastisk pige, der fungere super godt i hendes gruppe, der er en mindre gruppe. Hun er altid, som altid klar til at snakke, nusse, kysse og komme på opdagelse, hun er ved lågen som et lyn.
Hun har et fantastisk sind, og minder meget om sin mor.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 266 gram
Avls ønsker: Ja

 

 


rot

 

Navn: Rot
Fænotype: Mock beige hooded dumbo
Ejer: Frederik Von Willbrandt

Stilling i flokken/Temperament: Meget aktiv og tryg ved mennesker. Synes det er fint at være oppe hos mennesker og hygger sig med det, men vil hellere gå på opdagelse i værelset. Nysgerrig og søger kontakt, når man nærmer sig buret. Gruppen består kun af 2 rotter og hun er alfa-rotte. Har intet imod hunde (en mops). Hun er en opdagelsesrejsende pige.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 267 gram
Avls ønsker: Nej

 

 

 


violett

 

 

Navn: Violett
Fænotype: Mock dove berkshire dumbo
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/TemperamentRigtig sød pige, har et dejligt sind. Hun er ikke så frembrusende som hendes søster, hun bor sammen med. Men hun vil rigtig gerne snakke, og er ved lågen. Kan nemt håndteres. Fungere rigtig godt i sin gruppe, og er efter min overbevisning ikke top alfa rotte.
Har taget godt imod nye, og virker meget rolig omkring de yngre.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 måneder – 302 gram
Avls ønsker: Ja