KuldU Data

KULD DATA FOR KULD U

babybillede

 

Født: 08.01.2016
Antal: 9
Køn: 3 piger og 6 drenge

Kuld Tema: Asiasiske Liljer

 

 

 


blackout

 

Navn: Blackout
Fænotype: Black blazed varigated
Ejer: Spritt Schapiro

Stilling i flokken/Temperament:  Blackout er legesyg, meget kvik og lærenem, usædvanligt kælen. Hierarki tror vi han har for travlt til at bekymre sig om. Han går ikke af vejen for at tumle med de andre.
Blackout er en af de kvikkeste rotter vi har haft, han lærer tricks ca. dobbelt så hurtigt som de andre. Han er turbo, og super legesyg. Hvis vi ikke finder på lege med ham, så finder han på lege med os (såsom, hvor hurtigt bliver jeg hentet hvis jeg klatrer op her hvor jeg ikke må være).

Dejlig rotte ligesom sin bror (shadow), men helt skruet op for energi. Han er ikke specielt mad eller godbidsinterreseret.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 4 mdr.  370 gram
Avls ønsker: Nej

 

 


dotcom

 

Navn: Dot Com
Fænotype: Russian blue hooded m. headspot
Ejer: Min Beholder

Stilling i flokken/Temperament:  Super dejlig dreng, vil så gerne snakke, men er han lige igang med noget andet, så gør han det færdigt, fx. hvis han lige har fundet en god snack eller lign.
Han er nem og håndterer, og  umiddelbart er han ikke interesseret i at være i højt i hierarkiet. God til nye, og elsker at lege, også med mig.

Sygdomme: Ingen sygdomme.
Vægt: 4 mdr.  390 gram
Avls ønsker: 

 

 

 

 


cooper

 

Navn: Coopers Crossing
Fænotype: Beige variageted blazed
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Super fantastisk dreng. Meget unik personlighed, han er bare en ener. Hans udstråling, eller hvad man nu skal kalde det, er bare speciel. Han er altid ved lågen når man nærmer sig buret, og vil så gerne nusses, og kysses, og elsker inderligt menneske kontakt. Umiddelbart lavt i hierarkiet.

Sygdomme: Ingen sygdomme.
Vægt: 4 mdr.  437 gram
Avls ønsker: Ja

 

 

 

 


flyer1

 

Navn: Night Flyer
Fænotype: Russian blue variegated (blazed?)
Ejer: Mette Holm (Fnyff)

Stilling i flokken/Temperament: Har er super skøn og spoinker rundt i hovedet på de gamle, kommer til lågen næsten hver gang man bare kigger. Kan med alle i gruppen, og gik lige ind da han kom. Han er over alt når han er ude, og har ikke meget tid til at hygge. Tager godt imod nye unger og går imellem, hvis han syntes de gamle bliver for stride. Alt i alt en super dejlig dreng

Sygdomme: Kortvarig forkølelse pga. vejrskift, eller intet.
Vægt: 4 mdr.  418  gram
Avls ønsker: Ja

 


shadow

 

Navn: Shadow
Fænotype: Black variegated blazed
Ejer: Spritt Schapiro

Stilling i flokken/Temperament:

Sygdomme:
Vægt:
Avls ønsker: 

 

 

 

 

 


flirt

 

Navn: Flirt
Fænotype: Black hooded mm. blazed
Ejer: Lone Slumstrup

Stilling i flokken/TemperamentHan er så sød og blid overfor alle. Både mennesker og andre rotter. Han er mulig alfa, men alle tre drenge er legesyge, så det er ikke helt sikkert.

Han er meget nysgerrig. Men lidt let at skræmme. Dog vender han hurtigt tilbage for at undersøge, hvad det var for en lyd eller bevægelse. Han elsker mad. Og han skal have mindst to pastaskruer ad gangen. Han er kærlig og elsker at blive nusset. Specielt på siden af og ovenpå hovedet. Han vil hellere hoppe og løbe rundt end gå.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 mdr. 485 gram
Avls ønsker: Nej

 

 

 


jillspige

 

Navn: Easy Dance
Fænotype: Russian blue hooded mm. blazed
Ejer: Jill Andersen (ToolaRoola)

Stilling i flokken/Temperament:  Sød og kærlig rotte. Meget nysgerrig og altid en af de første ved lågen. Sød ved andre rotter og tager godt imod nye. Dejlig pige 🙂

Sygdomme: Ingen
Vægt: 6 mdr. 246 gram
Avls ønsker:

 

 

 


evina

 

Navn: Evina
Fænotype: Black hooded m. headspot dumbo
Ejer: Frederik Von Willebrandt

Stilling i flokken/TemperamentMeget aktiv og meget glad for mennesker. Elsker at være oppe hos mennesker og er det flere timer dagligt. Vil hellere hygge sig i et ærme end gå på opdagelse i værelset. Nysgerrig og søger kontakt, når man nærmer sig buret. Gruppen består kun af 2 rotter og hun er beta-rotte. Har intet imod hunde (en mops).
Er en kælegris.


Sygdomme:
Ingen sygdomme
Vægt: 4 mdr. 250 gram
Avls ønsker: Nej

 

 


lolli

 

Navn: Lollipop
Fænotype: Russian blue varigated (blazed?)
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Åh ja hvor skal jeg starte, hun er simpelthen fantastisk, hun kommer mildest talt springene i favnen på en når man åbner lågen, hun er nysgerrig og vil gerne opleve verden, men vil også gerne kælefor, og er intet madøre, opdagelse og nus frem for godbidder. Hun er god til nye i gruppen, og elsker at lege, og kan snilt trickes til at lege ta’fat.

Sygdomme: Ingen sygdomme
Vægt: 4 mdr. 277 gram
Avls ønsker: Ja