Laika og Truly

Laika & Truly 

12

Sammensætning:
Sat sammen:
Parringer observeret:
Forventet fødsel fra:

Formålet med parringen:
Jeg har længe ville have efterkommere efter Truly, da han er mit hjertebarn, som eneste overlevende i det kuld han er fra. Han blev 1 år her i januar, og jeg har tænkt mange tanker, omkring hvad jeg ønskede mig der evt. kunne komme ud af en parring med ham.
Blue er at foretrække, men hverken bære eller blue er til at finde sådan lige, men synes bestemt min dejlige Laika og ham er et lækkert match, de har samme temperament det hele foregår sådan lidt i slowmotion og de har ikke travlt med noget. Og så får jeg blue bære om ikke andet, hvis det bliver et helt black kuld, som er hvad jeg forventer.

Info omkring forældrene:

Laika dejlige pige, hun er en lidt sjov pige, hun har sine egne ideer, og kan være en lidt strid madamme ved nye tilkommene, men hun finder sig bare ikke i de jagter hende og vil lege, med mindre hun lige er i humør til det. Hun er ikke agressiv på nogen måde, hun siger blot fra. Hun ligger lidt højere end neutral i gruppen vil jeg sige. Hun er blid og rolig omkring mennesker, og vil gerne snakke, men hun kommer ikke fluks til lågen, hun er lettere doven anlagt og skal lige have gang i rumpetten før hun lige gider komme for at få et kys eller en godbid.

Truly
Eneste overlevende i det kuld han er fra, så han betyder rigtig meget for mig. Han er ikke af den største, men han havde også en hård start på livet, og fik også en plejemor da han var 2 dage gammel. Men han har en flot figur uden at være en mager rotte. Han vil gerne snakke, men det hele er i hans tempo, han har ikke travlt og tøffer bare lidt rundt i eget tempo.

Vægt ved sammensætning:

Laika: Kommer
Truly: Kommer

Vægt stigning:

Forventninger:
Farver: Black (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Variegated, hooded, blazed, og downunder (hvis Laika er downunder)
Pels: Glat og Rex
Ører: Top

Navnetema: Kommer

Billeder:

Stamtavle:

laika-truly-tavle