Lexa og Hubert

 

Webby’s Kuld D
Født: 04.10.2023
Flytteklar: 08.11.2023
Antal: 2
Kuld tema: Diddl

 


 

 

Formålet med parringen

Ud over begge forældres linjer er nogle af dem jeg har aller mest kær. Så vil jeg gerne arbejde videre med slaskegenet, og deres flotte bygning. Hubert er lang og slank, hvor Lexa er kompakt og “bred” uden at være overvægtig.

Både Huberts og Lexa’s tavler kender jeg langt tilbage på begge sider, der er nogle nye linjer med ind over, men det har ikke voldt problemer. Linjerne er stadig skønne, og det hele tegner godt. Linjerne er stabile, med gode sunde, og tillidsfulde rotter, der fungere godt i deres grupper.

Noget jeg gerne vil arbejde videre med fremadrettet også. 
Derudover vil jeg gerne have downunder genet videre også. Synes det er en fantastisk aftegning. 


Forventninger
Farver: Black, Agouti, Mink & Cinnamon (pearl?) 
Aftegning: Berkshire, hooded & downunder
Pels: Rex
Øre: Top og Dumbo 
Kontrakt: Min kæleaftale
Ekstra info: 
Kuld tema: Diddl

 


Galleri: Tryk

 

Stamtavle: