Night Fire & Jazz

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  
Parringer observeret: 
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger:  
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
At få mere mm frem, og så håber jeg at der kan trylles lidt, der er gode muligheder ud fra tavlen. 

Info omkring forældrene:

Night Fire
Super skøn pige, hun er tillidsfuld og vil gerne snakke. Men er ikke den største menneskerotte, eller hvad man skal sige. Hun kan nemt håndteres, og fungere upåklageligt i hendes gruppe. Hun er neutral eller der under. Hun kommer til lågen, men gør ikke det store væsen af sig generelt, så man lægger ikke sådan mærke til hende. Men hun er hverken sky, eller bange, hun kommer hvis det passer hende, og ellers ikke. 

Jazz
Ja sødeste Jazz, han er dejlig dreng. En slaskedreng, der elsker menneskekontakt, og er altid ved lågen, og opfører sig som om han aldrig bliver snakket med, han prøver ihærdigt at være den der får al opmærksomhed. Det samme når han er ude, han vil hellere putte og nusse, end at fise rundt og opleve verden. Han elsker bare mennesker, og selvom han sover i den køje der er længst væk, og han hører jeg kommer, så kommer han fluks. Elsker især hundekiks og rå pasta skruer.  

Vægt ved sammensætning:

NightFire: kommer
Jazz: kommer 

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Black & Mink,  med mulighed for Russian blue, Dove, Blue, Russian silver. Mindre mulighed for Champagne og Siamese 
Aftegning: Berkshire, Hooded, noget headspot? 
Pels: Rex & Glat
Øre: Top, mulighed for dumbo
Kontrakt: Min kæleaftale aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•