Pegasus og Unit

Pegasus og Unit
peg-uni

Sammensætning:
Sat sammen:
Parringer observeret:
Forventet fødsel fra:

Info om kuldet:
Født
Flytteklar:
Antal:
Piger:
Drenge:
Døde:

Formålet med parringen:
Pegasus klarede sit første kuld til UG, og alle ungerne der fra er nogle livlige, tilludsfulde og sunde unger.
Jeg tænker denne parring kunne være spændende, både af de farver der kan komme frem, især hvis det viser sig Pegasus er momo bære, hendes bedstefar på mors side har nemlig lavet momo i et dansk kuld her hjemme fra den linje. Og far har platinium (momo) i sin tavle, og der er kommet momo ud af linjen ved farmor.

Info omkring forældrene:

Pegasus er datter af min dejlige Audi, og barnebarn af Solo. To rotter der har betyder rigtig meget for mig, men desværre nu er døde. Pegasus har et lige så skønt sind som de to. Hun er rolig og nysgerrig, er altid klar ved lågen, klar på at komme ud og opleve verden, og kravler gerne rundt i ens hår. Hun tager det hele meget roligt, og intet kan skræmme hende. Hun er ligeledes mor til mit Kuld T.

Unit Min smukke dreng efter nu afdøde Vanilla og Baloo. Hans mor døde desværre kort efter kuldet, pga. gentagene betændelser i sine to nederste venstre dievorter. Så derfor betyder det rigtig meget for mig at Unit bliver far til et kuld. Han er en rigtig slasket dreng, der bare tager det hele med ro, og elsker menneske kontakt og man kan altid finde ham på sin “pind” lige ved lågen 🙂 hvor han nøje iagttager en. Han kan se meget ulykkelig ud, hvis man ikke lige åbner for at snakke med ham. Han er en meget rolig og afbalanceret dreng, han har ikke travlt med noget.

Vægt ved sammensætning:
Pegasus: Kommer
Unit: Kommer

Vægtforøgning:

Forventninger:
Farver: Black, Russian blue, Dove, Mink, og Pearl, samt merle på mm varianterne (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Hooded, Variegated, blazed, headspot?
Pels: Glat
Ører: Top (mulighed for dumbo, hvis Unit er bære)

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:

Galleri:

Billeder:

Stamtavle:

tavle-pegasus-unit