Penny og Unit

Penny & Unit

Penny-Unit-billede

Formålet med parringen, og info omkring forældrene:

Penny er tysk importeret, og hun er bare så skøn! En slasket pige, der bare falder helt til ro i hænderne på en. Hun er nysgerrig og tager det hele meget roligt, og det hele foregår i hendes eget tempo, hun har ikke travlt. Hun fungere super godt i gruppen og er i midten af hierarkiet, eller lidt under. Hun er ikke top alfa rotte, og ej heller bundrotte. Men hun virker ikke til at have lyst til at mænge sig med top alfa gruppen. Hun er lige så dejlig som hun ser ud, og er en meget unik, afbalanceret pige.

Unit Min smukke dreng efter nu afdøde Vanilla og Baloo. Hans mor døde desværre kort efter kuldet, pga. gentagene betændelser i sine to nederste venstre dievorter. Så derfor betyder det rigtig meget for mig at Unit bliver far til et kuld. Han er en rigtig slasket dreng, der bare tager det hele med ro, og elsker menneske kontakt og man kan altid finde ham på sin “pind” lige ved lågen 🙂 hvor han nøje iagttager en. Han kan se meget ulykkelig ud, hvis man ikke lige åbner for at snakke med ham.

Vægt ved sammensætning:

Penny: Kommer
Unit: Kommer

Forventninger:
Farver: Agouti, black, mink, cinnamon, pearl, cinnamon pearl, russian blue, russian blue agouti og merle på mm varianterne
Aftegning: Variegated, hooded, og blazed
Pels: Glat
Ører: Top

Navnetema: Kommer

Stamtavle:

penny-unit-tavle