Sif og Dragon

Sif & Dragon


Sammensætning:
Sat sammen: 03.09.2022
Parringer observeret: 
Forventet fødsel fra:  06.10.2022

Info om kuldet:
Født: 07.10.2022
Flytteklar: 12.11.2022
Antal: 10
Piger: (2) 3
Drenge: 8
Døde: 0

Formålet med parringen:
Videre arbejde med Mia My’s skønne sind, og hendes energi niveau er passende til Europa, som er mere til den dovne side. Derudover ønsker jeg at have flere dobbeltrex. Og naturligvis have skønne Europa linjen videreført! 

Info omkring forældrene:

Sif

Mia My er en meget elskværdig pige, hun elsker mennesker, og vil så bare gerne nusses og kæle for. Hun er et rigtigt madøre, og alt der kan spises hamstre hun.
Hun har haft et kuld før, og hun er en så god mor, passer godt på sine unger, men lader mig også se og pille fra dag 1.  
Hun er en stor pige uden at være overvægtig, hun er lang, men også lidt kompakt. Hendes rex pels kunne fåes bedre, men det kan der altid arbejdes med.

Dragon
Han er fra mit eget opdræt, efter to dejlige forældre Jackson og Hannah! og anerne længere ude er også kendte.  Europa slægter begge forældre rigtig godt, de var nemlig begge to rolige af gemyt og elskede alt opmærksomhed fra mennesker, børn og andre dyr. Meget nysgerrig anlagt. Europa trives rigtig godt i sin gruppe på 6, han er beta, lige efter en ældre herre over ham. Han er ikke det største madøre, men er altid ved lågen når man nærmer sig, han har et godt sovehjerte og er en være slaskebjørn.


Forventninger:
Farver: Black & Agouti (med mindre de bære på noget fælles)
Aftegning: Hooded & Berkshire
Pels: Glat
Øre: Top og dumbo
Kontrakt: Min kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Intet

Navne der er taget:
•  

Galleri – Tryk på billedet