Snugga og Ratatouille

Snugga Wubba & Ratatouille

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  
Parringer observeret: 
Forventet fødsel fra:  

Info om kuldet:
Født: 25.09.2020
Flytteklar: 30.10.2020
Antal: 11
Piger: 5
Drenge: 6
Døde: 0

Formålet med parringen:
Håbet er blue, dog lidt et sats. Om ikke andet, er begge forældre skønne og bestemt nogle linjer jeg fortsat gerne vil arbejde med.  

Info omkring forældrene:

Snugga Wubba 
Hun var en overraskelse i det kuld hun er fra, sammen med en søster. Fawn er en super smuk farve, så det var kun dejligt. Snugga er en super dejlig pige, er altid ved lågen. Er ikke den største lege tante for de yngre, sætter dem mere på plads end hun vil lege med dem. Men ikke på en hård måde, der ikke kan tolereres, for det kan det. Hun er på ingen måde aggressiv. Men vurdere hende til at være i toppen af gruppen. 

Ratatouille
En super flot dreng, med en rigtig lækker rex pels. Han er en godmodig dreng, men ikke en af de drenge der sådan kommer flyvende til lågen, han gør ikke altid det store væsen ud af sig. Men vil gerne snakke når det passer ham. For ligger han og sover, så bliver han hvor han er. Han kan nemt håndteres og finder sig måske i lidt for meget fra de andre, han er enten bund eller neutral i sin gruppe. 

Vægt ved sammensætning:

Snugga: 
Ratatouille: 

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Black & Agouti – Med mulighed for Blue, Blue agouti og mindre mulighed for Fawn, Beige, Champagne og Amber – og kombinationer her af. 
Aftegning: Hooded og Berkshire (evt. noget blazed)
Pels: Glat & Rex
Øre: Top
Kontrakt: Min kæleaftale aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Krammebjørne (care bears) De danske karakterer – dem i midten (Link her)

Navne der er taget:
• Ønskebjørn
• Amigo Bear
• Hannah

Galleri – Tryk på billedet