Utobia & Extreme

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  06.12.2020
Parringer observeret: 09.12.2020
Forventet fødsel fra: 30.12.2020

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Jeg går ud fra Utobia er silvermane, men er ikke 100%.. 99% 😀 haha
Men formålet er at få stabile silvermanes og gerne i agouti varianter. Jeg brænder efter at få en russian blue agouti silvermane igen.  

Info omkring forældrene:

Utobia
Hun er fantastisk intet mindre. Hun er en datter fra min yndlings hans gener. Og hun slægter ham SÅ godt. Han fik kun 2 smukke piger i første kuld. Så Utobia er bare lidt mere speciel, hvad angår pladsen i mit hjerte. Hun er også en pige der ligger neutralt, eller der under. Hun gider ikke mænge sig med toppen. Er ikke noget madøre, men er blød som smør i hænderne på en, og består slasketesten 110%. og håber hun giver det videre til hendes kommende unger (forhåbentligt) 

Extreme
Han er tilbage fra mine egne linjer godt tilbage, og der er i mellemtiden kommet både svensk og tysk blod i linjen, hvilket er super. Han er en stor flot bamse, elsker at blive nusset på hovedet, og elsker at lægge sit hoved i hånden på en, for at blive nusset.
Han er en top alfa dreng, han finder sig ikke i hvad som helst, men jeg synes ikke han er grov, på en ond måde. Han siger blot fra når tingene er for meget, eller de små er for irriterende. Han er lang og flot. Uden at være fed. 

Vægt ved sammensætning:

Utobia: 304 gram
Extreme: 719 gram

Vægtstigning:
22.12.2020 – 323 gram (+19)
27.12.2020 – 342 gram (+38)

Forventninger: 
Farver: Går ud fra begge forældre nok er Aa, så der vil komme både black og agouti baseret. 
Så forventer af farver: Black & Agouti med muligheder for Cinnamon, Mink, Russian blue (agouti) Dove (agouti) samt noget blue og kobinationer heraf. Der er mange fællesnævnere i tavlen. 
Aftegning: Hooded, Berkshire evt. noget blazed? 
Pels: Glat & Rex
Øre: Top og Dumbo
Kontrakt: Min Silvermane aftale
Ekstra info: Ingen silvermane sælges til avl

Navnetema: Orkide familie navne (Link her)

Navne der er taget:
• 

 

Galleri – tryk på billedet