Viola og Hitch

Viola & Hitch

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  22.03.2021
Parringer observeret:  23.03.2021
Forventet fødsel fra:  13.04.2021 og frem

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Jeg drømmer om igen at få en russianblue agouti silvermane. Så ud over begge forældre er skønne og matcher hinanden godt på personlighed, størrelse og alle andre gode kriterier der skal være opfyldt, så er det udelukkende for at jeg kan få en russianblue agouti silvermane igen.. Og naturligvis er parringen overvejet, omkring match, størrelse og alt, det kommer altid i første række. Har også ventet længe for muligheden for at få en russianblue agouti silvermane igen. 

Info omkring forældrene:

Viola
En rolig, og rigtig sød pige. Finder sig måske i lidt for meget fra de andre, men siger også fra. Jeg vurdere hende bestemt ikke til at være en top alfa rotte, og heller ikke bund. Lidt under midten i hierarkiet tænker jeg. Hun har en god størrelse, lettere kompakt for en hun synes jeg. Men er ikke overvægtig, rex pelsen er ikke noget at prale af, den er virkelig dårlig, men hun er bare ganske blød at røre ved istedet for “kruset”. Viola er altid ved lågen, og er blød som smør i hænderne på en. 

Hitch
Han er en dreng efter min første silvermane dreng Magic, (bedstefar) som jeg savner rigtig meget. Hitch har lidt det samme sind, men har også en del fra hans mors side af anerne. Han er en stor flot han, lidt smal i hovedet dog. Fungere godt i sin gruppe, og er i gruppen der bestemmer, tænker ikke helt han er oppe i alfa gruppen, men er godt oppe af rangstien. Han er god imod nye, og er en af de drenge der gerne leger lidt med de yngre, så længe det er på hans præmisser. 

Vægt ved sammensætning:

Viola: Kommer
Hitch: 617 gram

Vægtstigning:
.

Forventninger:
Farver: Black, Agouti, Russian blue /Agouti), mulighed for Dove, Mink og Cinnamon. Lille mulighed for Fawn/beige, og farve kombinationer her af
Aftegning: Berkshire, irish, self og silvermane, nok også blazed
Pels: Glat & Rex
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Min silvermane aftale
Ekstra info: Ingen silvermane sælges til avl 

Navnetema: Kommer 

Navne der er taget:
• 

 

Galleri – tryk på billedet