Click og Golden

Click & Golden Marshmallow

 

Sammensætning:
Sat sammen: 
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født:
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Click er en fantastisk pige, og ud af to af mine dejligste og tillidsfulde linjer. Så jeg var slet ikke i tvivl om hun skulle have et kuld da hun nærmede sig de 6 måneder. Tanken bag denne parring er at vidergive begge forældres sind. Samt at have en god linje til min silvermane dreng. 

Info omkring forældrene:

Click
Hun er simpelthen en super dejlig pige, tillidsfuld, rolig og super kærlig. Hun har samme sind som både mor og far. Gik lige ind i sin gruppe uden det mindste piv, er elsket af alle i gruppen, og kan godt med hele gruppen. Hun er altid ved lågen, når man nærmer sig. Hun er så godmodig, og samtidig en lille ballade mager. Hun er energisk og alligevel så rolig, hun elsker mennesker, og elsker at få kys og nus. Hun har fået en stor plads i mit hjerte allerede. Smuk farve som sin far. Hun er blevet lysere med alderen synes jeg, men hendes mave er ret mørk, til trods for hendes ellers lyse aftegn.

Golden
Han er min smukke Golden boy, som han er hans navn i daglig tale her hjemme. Han er ikke af den største linje tror jeg. Men hans far var også harley, og der er harley på hans mors side også. Jeg har før haft harley fra tyskland, de har også været til den lille side, og jeg tror bestemt det er derfra Golden har sin størrelse fra. Han har aldrig været syg, og fejler ingen ting. Så det er ikke derfor. Han er en dreng der ligger neutralt i gruppen, måske lidt under faktisk. Han er ingen top alfa dreng. Han er ikke sky, eller bange – han er bare en der kommer når det passer ham. Han elsker godbidder, og er der godbidder i farvandet er han fluks ved lågen. Men ligger han og sover når jeg nærmer mig, ja så blir han sgu liggende. Han er ikke så social omkring mennesker som Click er. Men jeg mener de matcher hinandens temperamenter godt. 

Vægt ved sammensætning:

Click: Kommer
Golden: Kommer

Vægtstigning:
0

Forventninger:
Farver: Russian blue & Russian blue agouti (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Berkshire, Irish og downunder (50% silvermanes)
Pels: Glat 
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Silvermane kæleaftale
Ekstra info: Ingen Silvermanes sælges til avl!

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
• 

Billeder: