De savnede

Her er en lille side til dem, der desværre ikke er blandt os mere.
De er savnet alle sammen, på hver deres måde har de alle haft en speciel plads i vore hjerter.


 Luffe
* 20.10.2011
† 13.03.2013

Husky dobbeltrex dumbo

luffe
Luffe måtte desværre aflives pga. en stor byld på det ene forben, den voksede pludselig med lynets hast, og vi så desværre ingen anden udvej end at lade ham aflive.
Sov sødt Luffe

Fiona
* 23.05.2011
† 30.05.2013

Siamese Fuzz dumbo

Fiona
Fiona var bare en ener, hun havde en hel speciel plads i mit hjerte, og hun vil altid være savnet. hun nåede lige at fylde 2 år. Men hendes krop kunne ikke længere, hun var blevet svagtseende, og kunne ikke holde til at kravle op og ned i tøse buret længere. Og da hun i et par dage kun havde opholdt sig i bunden af buret, tog jeg det svære valg, og gav hende fred.
Sov sødt Fiona

Kiwi
* 20.09.2011
† 03.06.2013

Black Irish rex dumbo

Kiwi
Kiwi, var en jeg overtog fra en pige der måtte af med sine rotter. Hun var en speciel tøs, desværre fik hun headtilt, men trivedes rigtig godt med dette. Kravlede på lige fod rundt med de andre tøser i buret, og det var først på hendes ældre dage hun begyndte at mærke hendes headtilt, og jeg sagde farvel til hende inden hun nåede at mærke det for meget.
Sov sødt Kiwi

Darwin
* 04.04.2011
† 18.07.2013

Black Hooded

Min søde Darwin, du har givet mig nogle skønne unger med dit dejlige sind. Desværre hentede alderdommen ind på dig hurtigt efter du var fyldt 2 år. Efter en slem forkølelse mistede du en del kræfter, men du kæmpede dig tilbage. Vi fik glæde af dig nogle uger efterfølgende. Men du var træt, meget træt og jeg måtte træffe det hårde valg at give dig fred.
Sov sødt Darwin

Lilaah

* 07.02.2012
† 13.10.2013

Black Self Dumbo rex

Du gav mig et chok den aften hvor jeg fandt dig død! Det kom helt uventet.
Du var blevet hurtigt ældre og lidt mere afkræftet og lidt mere tynd, men intet tegn på at du allerede skulle forlade os! Du blev ikke engang 2 år 🙁
Jeg har heldigvis en skøn datter og en skøn søn fra dig her hjemme! Håber du kom godt over på den anden side.
Sov sødt Lilaah

Disney

* 11.02.2013
† 28.10.2013

Russian Blue Agouti Hooded

Disney min skønne pige. Du ændrede dig pludselig fra at være en sød pige til at være en tyran, ikke overfor mennesker, men overfor de andre hunner i gruppen, du var evig og altid i slåskamp, og du bed dig virkelig fast i nogle af de andre hunner, især dem der var mindre end dig selv. Og da det ikke blev bedre efter en rum tid med forskellige metoder for at ændre dig, valgte jeg at sige stop. Du havde det ikke godt længere.
Sov sødt Disney

Ice

* 23.04.2013
† 28.10.2013

Mink Capped Notch Fuzz

Søde Ice. Du var en skøn rotte i dine unge måneder, men da du blev lidt ældre, var det som om du fik et “tiks” for pludselig var du hunderæd for mennesker, og flygtede når vi nærmede os buret, du ville bestemt ikke længere holdes, og du bed også også nogle gange, den ene gang fik du hul. Du var tilsyneladende ikke dig selv længere, og vi valgte efter 1 måneds hårdt arbejde med dig, at give dig fred der da ingen fremskridt var, nærmere tilbagefald.
Sov sødt Ice

 


Humber

* 28.03.2012
† 12.02.2014

Mock Cinnamon Berkshire

Humber
Min elskede Humber, jeg fandt dig her til morgen død. Du blev hurtig gammel, og jeg vidste godt hvad vej det gik for dig. Men at du selv “tog skridtet” før jeg måtte træffe valget, gjorde mig alligevel chokeret, havde regnet med jeg for alvor kunne sige farvel til dig, men du tog her fra inden jeg nåede det. Du var en fantastisk rotte, med et super dejligt temperament, har desværre ingen børn efter dig, men du vil aldrig blive glemt. Sov sødt Humber

 Solo

* 12.12.2011
† 20.04.2014

Black varieberk m. headspot

solo-lille
Min dejlige Solo, nu kunne du ikke længere. Alderdommen fik for alvor sat sit værk på dig, og dine kræfter var ved at ebbe ud. Du har haft kronisk lungebetændelse i et halvt års tid, og i samråd med dyrlægen skulle du leve så længe du orkede, og ikke fik det værre. Du har haft lidt op og ned ture, men idag har jeg truffet valget for dig, og du har nu fået fred, du efterlader dig heldigvis en masse dejlige børn, og børnebørn. Du vil altid have en speciel plads i mit hjerte, smukke dreng! Sov sødt Solo mus

Zhiva

* 08.12.2012
† 20.04.2014

Mink berkshire

zhiva-lille
Zhiva musen, du var min dejlige overraskelse i et af mine kuld, desværre nåede du ikke at få nogle kuld selv. Du var en energisk og fræk pige, rigtig kærlig, og det ærger mig noget så grusomt nu, at jeg ingen efterkommere har af dig. Du fik headtilt for 4 dage siden, og trods behandling med baytrill 2 gange dagligt i samråd med dyrlægen, hjalp det ikke, det blev blot værre, og du gik nærmest i ring til sidst. Så jeg valgte at give dig fred idag, kun 14 måneder gammel. Sov sødt Zhiva

Olga

* 13.04.2013
† 20.04.2014

Black hooded dobbelrex

olga-lille
Du har haft kronisk lungebetændelse som Solo, og det var meget forskelligt hvor godt du havde det, nogle dage var bedre end andre. Den sidste uges tid har du haft det ret skidt og skræntet en del, og være meget afkræftet. Så jeg tog idag beslutningen om at give dig fred. Du fik ingen kuld, da dit temperament ikke var lige godt altid, men du havde en dejlig personlighed. Du var min første dobbelrex og jeg vil altid mindes dig med sjove minder. Sov sødt Olga

Einstein

* 20.09.2013
† 27.04.2014

Cinnamon pearl self

ein01
Åh min søde Einstein! Jeg fandt dig død idag, oppe i sputnikken, hvor de andre drenge lå og varmede dig. Jeg kunne ikke forstå du ikke kom stormene til lågen som du plejer, da jeg kom ind her til morgen. I går aftes havde du det fint, og fik din aften snack som du plejede. Du var så ung, og det kom som et stort chok at du pludselig lå død, du så fredfyldt ud, og trøster mig med at du ikke kan have lidt. Sov sødt Einstein.

Colorado

* 06.07.2012
† 03.05.2014

Beige berkshire dumbo rex

colorado-lille
Det syn der mødte mig lørdag, var forfærdeligt. I løbet af ingen tid var du blevet total afkræftet, du orkede ikke at stå på dine ben, du hang og var helt slap. Du var kold og det var kun et spørgsmål om tid før du din krop ville give op, vi valgte at aflive dig. For at du hurtigst muligt fik fred. Du var en skøn dreng, og har nogle skønne børn efter dig! Du er meget savnet. Sov sødt Colorado.

Sicka

* 18.07.2012
† 05.05.2014

Russian blue berkshire blazed dumbo

sicka-lille
Sicka pigen, vidste godt du var ved at nå dine 2 år, men at du pludselig lå død i buret en morgen, havde jeg ikke regnet med, det kom som et chok. Det var ikke til at se på dig du var ved at nærme dig de 2 år, ikke på din krop ihvertfald. Du holdte fint din vægt og størrelse, men af sind blev du meget mere rolig og sov rigtig meget. Har heldigvis to dejlige døtre efter dig, og en generation ydereligere efter dig. Sov sødt Sicka.

King Boo

* 24.01.2013
† 12.06.2014

Blue agouti hooded

boolille
Min søde Boo, du var en speciel dreng. Jeg savner dig helt ubeskriveligt! Jeg fandt dig i bunden af buret, du kunne ikke bruge dit ene bagben, det hang bare og du ville ikke støtte på det. Jeg tog dig til dyrlægen, og han mente det var et sprunget ledbånd eller korsbånd, og han ville ikke love du ville overleve operationen, eller ville kunne bruge benet igen efterfølgende. Så valgte at give dig fred 🙁 Håber du er hos din far, og dine andre bur kammerater. Sov sødt Boo.

Dakota

* 06.07.2012
† 12.06.2014

Chokolade hooded dumbo rex

chokolille
Min søde chokoladebolle. Nu kunne du ikke mere, du nærmede dig de 2 år med hastige skridt. Du fik en væskende byld på næsteryggen, og selv med en effektiv baytrill kur, stod dit liv ikke til at redde. Du har givet mig nogle skønne efterkommere, og håber du er et bedre sted nu. Sov sødt chokoladebolle.

Ophelia

* 17.04.2013
† 30.06.2014

Russian blue berkshire

ophelia1
Min smukke pige, du fik desværre en tandbyld. Dyrlægen ville ikke til og prikke hul eller operere når du var så gammel som du var, suk hvor ærgerligt. Vi prøvede en intensiv baytrill kur, men det hjalp ikke og hævelsen tog yderligere til, og jeg måtte træffe det tunge valg, og give dig fred. Du var en bestemt dame, men også kærlig og energisk. Sov sødt Ophelia.

Nala

* 13.09.2013
† 30.06.2014

Fawn berkshire rex

nala
Nala, du var en unik og kærlig pige, men pludselig ændrede du dig. Jeg fik dig gennemtjekket ved dyrlægen, og hun kunne ikke finde nogen grund til din ændrede adfærd. Det kunne jo være du havde haft ondt, men ikke noget der kunne findes ihvertfald. Du gik fra at være en kærlig og nysgerrig rotte, til en ikke særlig sød totte pige. De første par dage begyndte du at skrige når jeg nærmede dig med hånden, efter nogle uger begyndte du at vise aggressiv adfærd, og i forrige uge begyndte du at bide ud efter min hånd når jeg havde den i buret. Jeg er ked af det min pige, men det var den eneste udvej jeg kunne se for både dig, og mig. Håber du er et bedre sted nu. Sov sødt Nala.

Blue Berry

* 11.02.2013
† 02.08.2014

Blue hooded

blueberry1
Blue berry, min smukke dreng. Alderdommen halede hurtigt ind på dig, og de sidste par dage har du sovet rigtig meget, og virket mere og mere svag. Her til morgen fandt jeg dig død i bunden af buret. Min smukke dreng, du er allerede savnet utrolig meget. Jeg har heldigvis en skøn datter her hjemme fra dig. Hun har samme smukke blå mærke farve som dig. Sov sødt Blue Berry.

Lime 

* 24.01.2014
† 22.08.2014

Russian beige bareback m. headspot dumbo rex

lime-minde
Smukke Lime, du var min lille survivor i mit kuld H, jeg fandt dig uden for rede, helt kold og næsten livløs. Jeg varmede dig, og stimulerede dine lunger med lette strøg, efter nogle minutter gav du små peb fra dig, og der viste jeg du ville overleve. Mor Ariel tog fint imod dig da jeg prøvede at lægge dig tilbage til hende og dine søskende. Du var den mindste i kuldet altid, og hele vejen igennem jeres opvækst. Men du begyndte at ændre adfærd, du brød dig ikke om de nye unger der kom ind, de var for voldsomme til dig. Efter en en snak med dyrlægen, valgte vi at give dig fred. Han mente du havde fået et tryk i hjernen under fødslen, derfor dit ene øje altid væskede og du tiltede en smule. Du var en ener, men det da du ændrede adfærd markant, valgte vi at sige stop. Vi håber du har det godt hvor du er nu. Sov sødt lille Lime mus.

Luca

* 22.05.2012
† 23.08.2014

Fawn hooded mm. 

luca-lille
Det kom som et kæmpe chok da jeg fandt dig død i buret! Jeg havde om formiddagen rengjort buret, og der var du frisk og tullede rundt som du plejer. Men da jeg efter aftensmaden ville kigge til jer, fandt jeg dig død. Vidste godt den dag snart ville komme, da du jo var rundet 2 år for flere måneder siden. Du blev 2 år, 3 måneder og 1 dag. Jeg har heldigvis nogle dejlige børn og børnebørn efter dig, har navngivet en linje efter dig, og den holder jeg rigtig meget af, du var helt unik. Sov sødt smukke Luca.

Miss Dior

* 06.11.2013
† 08.09.2014

Beige bareback dumbo

diorlille
Smukke pige, du blev sendt til sjælland til parring. Men dagen efter du ankom begyndte dit hoved at tilte en lille bitte smule, og intensiv baytrill kur hjalp ikke. Det blev ikke værre, men heller værre. Vi valgte at du ikke skulle have et kuld. Og da du kom hjem til mig, var det blevet værre i løbet af få timer. Jeg fik sagt farvel til dig, og jeg lod dig drage til de evige rotte marker. Håber du er et bedre sted nu, du er savnet hver dag. Sov sødt Miss Dior.

Mynte

* 25.06.2013
† 25.09.2014

Black variegated mm.

myntelille
Smukke Mynte pigen, du var en pige med et unik sind, og har heldigvis en dejlig datter efter dig. Du fik en byld ved dit højre bagben. Dyrlægen prikkede hul på den, og tømte den, jeg fik afvide jeg skulle gøre det samme hver dag, og rense den forsigtet. Du fik baytrill i 10 dage, morgen og aften, men desværre. Bylden voksede og voksede og det blev værre og værre. Så i samråd med dyrlægen fik du fred. Du vil være savnet hver eneste dag, min søde Mynte, smukke pige, Sov sødt.

Pumpkin

* 13.09.2012
† 21.10.2014

Fawn hooded mm. dumbo

pumpkin
Min dejlige Pumpkin, alderdommen indhentede dig hurtigt. Allerede få måneder før du blev 2 år, kunne man tydeligt se du var ved at være gammel, din pels blev kedelig og kruset og tør. Lidt efter lidt gav dine bagben op, og jeg måtte sige farvel til dig. Sov sødt Pumpkin.

Karse

* 05.06.2013
† 27.10.2014

Blue capped notch mm.

karse-lille
Smukke Karse, min dejlige tysker dreng. Havde planer med dig og et lækkert kuld. Men du fik akut lungebetændelse og dit liv stod ikke til at rede, og jeg måtte give dig fred. Du var en smuk og unik dreng, der stjal mit hjerte fra dag et. Sov sødt Karse.

DJ

* 05.02.2014
† 27.10.2014

Amber berkshire dumbo

dj-lille
DJ min smukke dreng. Det var en svær beslutning at tage, men efter en snak med din opdrætter valgte vi at give dig fred. Du var slet ikke snaksagelig og var bestemt ikke glad for menneskekontakt, og det smittede af på nogle af de andre totter, og du havde det bestemt ikke godt. Du farede op i det nærmeste hjørne når et menneske var i nærheden af buret, du var bange. Jeg prøvede længe at arbejde med dig, men uden held. Sov sødt DJ.

Nursie

* 13.10.2013
† 29.11.2014

Mock mink bareback mm. m headspot

nursiepigen
Min smukke pige. Det var hårdt at finde dig død i buret, aftenen inden havde du været frisk og var kommet stormene til lågen som du plejer. Men denne morgen gjorde du ikke 🙁 Du lå død i en sputnik, så du har ikke mærket noget ihvertfald. Tak for de dejlige unger jeg har efter dig. Sov sødt Nursie

Lille Lise

* 06.10.2013
† 01.12.2014

Russian fawn hooded dumbo rex

lillelise0
Søde Lille Lise, du fik en tandbyld – der var så kraftig at dyrlægen rådede os til at aflive dig med det samme, bylden var stor og var meget smertefuld. Den kom fra den ene dag til den anden. Vi valgte at give dig fred. Du er savnet hver dag smukke pige. Sov sødt Lille Lise