Dior og Toni

Dior & Toni

 

Sammensætning:
Sat sammen: 
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 
Flytteklar:  
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Først og fremmest passer de to her perfekt af sind! Men derudover vil jeg gerne se om det kan være muligt at Tobi’s mor er mock mink, frem for mink! Hun er nemlig rubey eyed, men har også en kæmpe blaze. Dior lavede en baby i sit første kuld, der lignede en mock dove. Da hun  var født med rubey eyes. 

Info omkring forældrene:

Dior
Hun er hentet hjem fra Tyskland, og har fra dag 1 været tillidsfuld og meget kontaktsøgende. Hun er utrolig rolig i hænder, og er fuldt ud tryg ved mennesker. Hun er en stille og rolig pige, hun er ikke højt rangeret i sin gruppe, neutral eller der under. Hun mænger sig ikke med de top alfa piger hun går med, hun kan sagtens med dem. Det interessere hende bare ikke at være meget sammen med dem. Hun er absolut ingen madglad pige. Hun er mere til nus og kæl, og er altid en af de piger der er ved lågen. Hun er så tålmodig og venter pænt på det bliver hendes tur, til at få kys og kærlighed, eller komme ud og opleve verden. Hun er generelt en rolig og afbalanceret pige. Hun har en flot bygning, slank og lang. 

Tobi
Han er en kæmpe slaske bamse, han var oprindeligt reserveret. Men det endte med at han blev her alligevel, og kæft hvor er jeg glad for det! Han er simpelthen vidunderlig. Ikke den aller største han, men han er flot bygget. Fin neutral i sin gruppe, rigtig god lege onkel for de yngre. Elsker kys på maven, og at være i menneske hænder, altid klar på nus og kæl. Tager alt meget roligt, og der skal meget til at hyle ham ud af den. 

Vægt ved sammensætning:

Dior:  Kommer
Tobi:  Kommer

Vægtstigning:
..

Forventninger:
Farver: Black, Mink, Agouti og Cinnamon, Hvis begge forældre bære momo, så vil der også komme mock mink og mock cinnamon. (Lille mulighed for Russian blue, Russian blue agouti, Dove, Dove agouti, samt Mock Dove og Mock Dove agouti (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Berkshire, irish og self
Pels: Glat 
Øre: Dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
•