KuldA2 Data

KULD DATA FOR KULD A2

Født: 23.08.2016
Antal: 6
Køn: 3 piger og 3 drenge

Kuld Tema: Amerikanske Aviser

 

 

 


Navn: Boston Globe 
Fænotype: Black varieberk
Ejer: Kian Larsen

Stilling i flokken/Temperament:

Hans personlighed, minder meget om Lord Mortons. Selvstændig, nysgerrig og meget undersøgende. Han kan lidde at tage på eventyr, og det er lykkes ham, som den eneste i flokken, af flere omgang at bryde ud af deres kravlegård.

Når han bliver større, er han absolut alfa materiale, da han fysisk også virker overlegent og allerede er begyndt at udfordre Lord Morton og Charlie.  

Han kan lide at blive nusset i buret, men vil ikke udenfor buret. Det vilde er blot er energi og nysgerrighed. Ligesom sin bror washington, så skal alt undersøges med munden, og finger bliver vendt, drejet og smagt på.

I modsætning til de andre i flokken, så anerkende han ikke mig helt lige så meget som den der bestemmer. Hvor de andre underkaster sig mig, så kommer han bare direkte hen og vil ikke rigtig være under min hånd, men helst oven på den.

Sygdomme: Ingen
Vægt:
Avls ønsker: 

 

 


Navn: Columbus Dispatch
Fænotype: Mock Dove Merle hooded mm. m headspot
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament:  Han er en livlig dreng, der ikke lader sig kue af de andre i flokken. Han finder sig ikke i hvad som helst, og er ikke en bund rotte. Han er højt i hierarkiet, og det undre mig ikke, hans far har også været alfa, en god en af slagsen. 

Han er ved at være en flot dreng, og er vokset godt. Han er nysgerrig og er altid ved lågen, og klar på nus og fis og ballade. Der er ikke så meget ro i rumpen på ham endnu, men han er en kærlig dreng der gerne vil kløes på maven og kan nemt håndteres af alle der vil snakke med ham.

Han er ikke en af de drenge der ligger og snuer den hele dagen, han vil rigtig gerne ud og opleve verden, og udforske. Han er over alt, og i alt. Tillidsfuld og ikke til at kue.

Sygdomme: Ingen sygdomme.
Vægt:
Avls ønsker: Ja 

 

 


Navn: Washington Post
Fænotype: Mock mink merle varieberk/berkshire 
Ejer: Kian Larsen

Stilling i flokken/TemperamentWashington er en meget kærlig rotte i flokken, og han indgår altid i noget putning med de andre, aldrig alene. Jeg er ret sikker på at han har plads som bund rotte i flokken.

Han er glad for at nusse med mennesker, selvom hans tillid er svær at vinde. Hvis man nærmer sig ham for hurtig, så er han væk. Alting er i hans tempo, for ellers gider han ikke. Det er ikke fordi han virker bange eller stresset, for han fare ikke sammen når det går stærkt, han hopper bare lidt væk og betragter fra afstand.  

Jeg er helt sikker på, at når han bliver større, så bliver han en meget kærlig nusse rotte. Han er meget undersøgenden, især når han får fat i ens finger. Så skal de vendes og drejes, og negler skal undersøges med tænderne.

Sygdomme: En forkølelse, som ikke helt vil forsvinde
Vægt: 
Avls ønsker:


Navn: Buffalo News 
Fænotype: Black hooded
Ejer: Katrine Larsen

Stilling i flokken/Temperament: Buffalo er en fantastisk pige, hun er altid en af dem der kommer til lågen når man åbner. Hun elsker at putte i tæppet om aftenen og lader til at være faldet meget til ro de sidste par måneder. Men hun har generelt været rolig fra dag 1, man kan gøre hvad man vil med hende, hun gør ingen modstand og stoler fuldt ud på at man ikke vil hende noget ondt. Jeg takker mange gange for denne fantastiske smukke lille pige Belinda 😉 

Sygdomme: Ingen
Vægt: 
Avls ønsker: Muligvis

 


Navn: Fresno Bee 
Fænotype: Mock Mink merle varieberk/berkshire
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Hun minder så meget om sin mor og far, meget rolig og afbalanceret pige. Tager det hele som det kommer, og lader sig ikke skræmme af noget uventet. Har været lidt holdt uden for i sin gruppe, og ved ikke helt hvorfor. Men det er blevet bedre, og hun er accepteret. Jeg ved ikke hvor hun ligger i hierarkiet, men tænker ikke hun er højt.  Måske i bunden? og de andre så har haft det “sjovt” med at tryne hende. Men om ikke andet er hun blid overfor mennesker og har ikke set hende være oppe og toppes med nogen fra sin gruppe, og de yngre piger har hun også taget fint imod.

Hun har ikke så travlt med alt muligt, hun tager det hele stille og roligt. Er som smør i hænderne, blød og slasket.

Sygdomme: Ingen
Vægt:
Avls ønsker: Ja