KuldY Data

KULD DATA FOR KULD Y

 

 

Født: 06.06.2016
Antal: 8
Køn: 3 piger og 5 drenge

Kuld Tema: Personer fra “Fornuft og Følelse” af Jane Austen

 

 


 

Navn: Lord Morton
Fænotype: Agouti hooded/variegated m. headspot
Ejer: Kian Larsen

Stilling i flokken/Temperament: Kommer

Sygdomme:
Vægt:
Avls ønsker: 

 

 

 

 


 

 

 

Navn: Colonel Brandon (også kaldet Kanel) 
Fænotype: Russian blue agouti varieberk m. headspot dumbo rex
Ejer: Lone’s beholder

Stilling i flokken/Temperament:  De er alle tre meget glade for kontakt med mennesker. De er nussesyge. Lige som deres far kan de gå i stå midt i en bevægelse for at blive nusset. De er meget kærlige, så der uddeles mange kys. De er alle tre fantastiske klatrere og meget nysgerrige. Alt bliver undersøgt. De er ikke altid de første, der kommer ud. De er lidt dovne anlagt

Sygdomme: Ingen sygdomme.
Vægt: 8 måneder – 502 gram
Avls ønsker: 

 

 

 

 

 


 

Navn: Edward Ferrars (Også kaldet Timian)
Fænotype: Agouti hooded mm? m headspot
Ejer: Lone’s beholder

Stilling i flokken/Temperament: De er alle tre meget glade for kontakt med mennesker. De er nussesyge. Lige som deres far kan de gå i stå midt i en bevægelse for at blive nusset. De er meget kærlige, så der uddeles mange kys. Timian var lidt hård overfor den lille ny i starten, men det går rigtig fint nu. De er alle tre fantastiske klatrere og meget nysgerrige. Alt bliver undersøgt. De er ikke altid de første, der kommer ud. De er lidt dovne anlagt

 

Sygdomme: Ingen sygdomme.
Vægt: 8 måneder – 465 gram
Avls ønsker:

 

 

 


 

Navn: Robert Ferrars (Også kaldet Bob / Bib)
Fænotype: Cinnamon capped notch rex
Ejer: Mariane Nielsen (Stage Rats) – Udstationeret 

Stilling i flokken/Temperament: Bob, eller Bib som vi nærmest altid kalder ham, er en dejlig dreng. Hans kropsbygning er flot, måske lidt bred om numsen, men generelt set er han en rigtig lækker dreng. Hans pels føles præcis som hvis man rør et får. Der er ikke alt for meget krøl i hans rex pels, men det er tydeligt at se at han er rex. Bibs stilling i buret er også i den nederste del af hirakiet men han er til gengæld uden tvivl ikke bundrotte. Han har lidt problemer med en af de andre i gruppen, Lenny, men ham har de fleste af de andre rotter i buret lidt svært ved, så det er ikke kun de to der toppes. Han flygter dog gerne hurtigt væk, skulle Lenny være bare lidt efter ham. Udover Lenny har Bib det godt med resten af gruppen og kan putte med alle.

Han har et utrolig godt sove hjerte og er generelt meget doven, hvoraf han sover det meste af dagen. Når han er ude starter han gerne ud med at være nysgerrig og undersøge ting, men falder hurtigt til ro. Han kommer ikke rigtig til lågen og opdager sjældent hvis der kommer snacks, medmindre man direkte går ned og vækker ham, hvilket vi oftest gør så han ikke går glip af alt det lækre. Når han til gengæld er vågen, er han et stort legebarn der spoinker rundt og leger med de andre i buret, som gerne vil lege. Han er utrolig nem at gøre legesyg og leger også rigtig gerne med os, nogle gange har han dog lidt svært ved at kende forskel på det med at lege med en rotte og et menneske, så han kan godt bide lidt fat i ens finger, dette er dog hverken hårdt eller noget i den stil.
Han er en lidt tilbageholdende dreng, men dette tror vi også kan skyldes at han er lidt bekymret for Lenny. Overfor de andre rotter er han en dejlig dreng og han har intet imod nye, så snart han møder dem er de en del af flokken for ham. Han er kærlig og sød overfor alle de andre i buret og groomer dem gerne.

Overfor mennesker er han også dejlig, men kan dog godt have lidt sværere ved folk han ikke kender så godt, fremfor os. Han er dog uden tvivl en dejlig stille og rolig dreng, med et indre barn i sig. Alt i alt er Bib en lidt tilbageholdende fyr, men hans personlighed vejer op for dette, da han er sådan en doven og skøn fyr som bare elsker at sove og hygge. Vi har ingen problemer haft med ham overhovedet. Bib har ikke været syg imens han har været her, udover det med de 2 gange skab, her kunne man mærke at han var ramt én af gangene. Han fik selvfølgelig også behandlinger begge gange.

Sygdomme: Ingen
Vægt: 8 måneder – 541 gram
Avls ønsker: Muligvis


 

 

 

Navn: Thomas Palmer (også kaldet Karry)
Fænotype: Agouti variegated notch
Ejer: Lone’s beholder

Stilling i flokken/TemperamentDe er alle tre meget glade for kontakt med mennesker. De er nussesyge. Lige som deres far kan de gå i stå midt i en bevægelse for at blive nusset. De er meget kærlige, så der uddeles mange kys. De er alle tre fantastiske klatrere og meget nysgerrige. Alt bliver undersøgt. De er ikke altid de første, der kommer ud. De er lidt dovne anlagt

Sygdomme: Ingen
Vægt: 8 måneder – 475 gram
Avls ønsker: 

 

 

 

 


 

Navn: Lady Middleton
Fænotype: Cinnamon capped noth dumbo
Ejer: Mariane Nielsen (Stage Rats)

Stilling i flokken/Temperament: Lady er en livlig lille pige. Hun er en flot bygget rotte, da hun er meget lang og slank, til gengæld ser hun generelt også bare meget lille ud. Ladys pels er helt silkeblød og rigtig lækker. Vi er ikke helt sikre på Ladys stilling i buret, men hun er i hvert fald i den nederste del af hirakiet. Om hun er bundrotte er vi ikke helt sikre på, men dette er muligt. Lady er altid allerførst til lågen og vil takker aldrig nej til at komme ud.

Her skal hun helst være overalt og er altid den der forsøger at komme steder hen hun ikke må, hun er en dejlig livlig pige som er helt utrolig nysgerrig og på intet tidspunkt har tid til at sidde stille, medmindre hun selvfølgelig får en godbid, så kan hun spise omkring halvdelen af den, før hun har travlt med at komme af sted igen. Hun elsker sine burkammerater og sover altid med dem. Hun er rigtig god til at modtage nye i flokken og siger som regel intet til dem, hun snuser en smule til dem og derefter vil hun gerne lege med dem. Hun leger også rigtig gerne med de andre af de piger vi har, som gerne vil.

Så generelt er hun rigtig god til andre rotter og hygger hjertens gerne med dem, hun er den i buret som leger allermest. Når man åbner lågen er Lady den der kommer som den første, medmindre hun er i den helt anden ende af buret. Her skynder hun sig så at se om hun kan kravle op på buret, så hun muligvis kunne tillokke sig til ekstra ude tid. Hun har intet imod mennesker, heller ikke folk hun ikke har mødt før og hun slikker gerne fingre hvis man tager hende op for at klø hende lidt på ryggen, er der dog mulighed for at komme hen og udforske et sted, forsøger hun dog gerne at komme derhen i stedet. Hun er utrolig stædig, ment som at hvis hun har fundet noget hun gerne vil, f.eks. åbne vores mund, så stopper hun ikke igen. Om man så sætter hende i den anden ende af sofaen kommer hun lige luks tilbage igen, for at forsøge endnu engang. Dette kan så stå på i en evighed, at man rykker hende og hun glad hopper tilbage. Alt i alt er hun en skøn pige med massere af gåpåmod og krudt i røven, som rigtig gerne vil være overalt, Mathias’ beskrivelse af hendes sind er ordene: Social, venlig, aktiv og nysgerrig. Hun har ikke været syg i tiden hun har været hos os, udover at vi har haft været ramt af skab 2 gange, ingen af disse gange har hun dog lignet at være ramt, men har dog selvfølgelig stadig fået behandling.

Sygdomme: Et udbrud af skab
Vægt: 8 måneder – 288 gram
Avls ønsker: Nej


 

Navn: Lucy Steele
Fænotype: Agouti varieberk m. headspot dumbo rex
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Lucy er en super dejlig pige. Hun hviler meget i sig selv, og virker tilpas hvor hun er i hierarkiet. Jeg kan ikke helt greje hvor hun er, hverken bund eller top, så vil sige neutral.

Hun er altid ved lågen, og skal altid se hvad der sker, er hengiven og giver gerne kys, og elsker at få gnubbet pelsen, især på bagdelen. Hun fungere rigtig god i hendes gruppe, og har vidst kun set hende være oppe og toppes en enkelt gang, men hun vil helst undgå ballade. 
Hun elsker at putte i flok, men hører hun jeg kommer, eller et andet menneske er hun der med det samme, og er færdig med at sove.
Hun er en slank og fit pige.

Sygdomme: Ingen
Vægt:
Avls ønsker: Ja


 

Navn: Miss Sophia Grey
Fænotype: Dove Agouti capped blazed dumbo
Ejer: Min beholder

Stilling i flokken/Temperament: Sophia er lidt mere tilbagetrukket end hendes søster, hun vil gerne snakke og kommer til lågen, men det er ikke med samme energi og gåpåmod som Lucy hendes søster. 
Hun er lavere i hierarkiet, nok under neutral, men tror ikke hun er bundrotte dog. 
Hun vil gerne undersøge ting, og er en livlig pige, hun er ikke så selvsikker, men er heller ikke en sky rotte, slet ikke. Hun vil bare gerne lige se tingene an før hun springer ud i det. At sidde på skulderen er utrolig spændende, for så kan man rigtig se tingene fra en større vinkel. Hendes krops bygning er lidt mere kompakt end hendes søster.

 Sygdomme: Ingen
Vægt:
Avls ønsker: Nej