Lilja og Capp

Webby’s Kuld C
Født: 18.08.2023
Flytteklar: 22.09.2023
Antal: 4 (5) (1 død på dag 2)
Kuld tema: Carebears 

 


 

Formålet med parringen

Det er en parring jeg har tænkt på i evigheder. Fordi begge forældre er med ukendt baggrund.
Capp overtog jeg tidelig efterår 2022, samt en mindre gruppe af andre drenge han gik med, deriblandt også hans bror. De tog flytningen og alt perfekt. Han er den sødeste slaske dreng, fungere super i hans gruppe, er tillidsfuld og en dejlig rotte. Capp har jeg fået af vide er fra en opdrætter, altså kæl. Det er i og for sig også lige gyldigt, tror dog på tidligere ejer. Men da han er fra ukendt baggrund, og ukendt opdrætter(?)/avler, så har det ikke den store betydning hvor fra han stammer. Da det i og for sig, er ukendt uanset.

Lilja er fra foder, men var fra dag 1 meget tillidsfuld, var ikke sådan vildt fremme i skoene og kom flyvende til lågen, men der gik ikke længe så var hun i lågen sammen med de andre piger på hendes alder. Hun har hele tiden forbedret sig socialt hvad angår mennesker og vil gerne holdes og nusses. Er dog ingen slaske pige. Men sød og omgængelig. Fungere godt i sin gruppe, er ikke bundrotte men ej heller i top alfa gruppen.

Jeg laver parringen her, for at få blue (og andre dd baseret), Til min forhåbentlig fremtidige avl med dd baseret linjer.
Naturligvis også fordi de begge har super sind, fungere godt socialt i deres grupper, og så er jeg vilde med deres robuste og store bygning. De matcher hinanden så godt på alle punkter.

Disse unger sælges IKKE til avl. Og sælges/videre formidles kun til folk jeg kender i forvejen.
Fordi jeg netop intet aner omkring baggrunden på disse 2 valgte rotter.
Det er en parring der egentlig ikke taler for mine etiske avls regler, åh dog, da jeg vælger at beholde hovedparten selv, og ellers kun videreformidle til folk jeg kender.  Dette gør jeg for at jeg bedst muligt kan vurdere efterkommerne, hvad angår det sociale i grupperne, mod mennesker, samt sygdom mv.

 

Forventninger
Farver: Blue + mulighed for overraskelser
Aftegning: Berkshire & irish 
Pels: Glat
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Min kæleaftale
Ekstra info: Ingen sælges til avl, eller til folk jeg ikke kender
Kuld tema: Carebears 

 


Galleri: Tryk

 

 

 

 

 

 

 

Stamtavle: 

Ingen