Lima og Extreme

Lima & Extreme

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen: 28.12.2020 
Parringer observeret: Ingen
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 01.02.2021
Flytteklar: 08.03.2021
Antal: 10
Piger: 5
Drenge: 5
Døde: 0

Formålet med parringen:
Jeg håber de kan trylle noget blue frem til mig, et større sats jeg ved det. Begge forældre er super skønne kæledyr, og har super dejlige temperamenter. De er altid ved lågen, og vil nusses med. Så bestemt to linjer der matcher hinanden godt, og som jeg gerne vil arbejde videre med i i mit avl. Selvom det nok ikke blir de vilde farver de hiver frem. 

Info omkring forældrene:

Lima
En rigtig kærlig pige, der hviler i sig selv. Har ikke travlt med alt muligt, hun er ved lågen og er ikke en af dem der vælter ud og er for ivrig, hun tager det lidt mere med ro, og ser egentlig bare ud som om, hun pænt venter til det blir hendes tur, til nus/kys, kæl eller oplevelses tur. Jeg vurdere hende til at ligge neutral eller der under. 

Extreme
Han er tilbage fra mine egne linjer godt tilbage, og der er i mellemtiden kommet både svensk og tysk blod i linjen, hvilket er super. Han er en stor flot bamse, elsker at blive nusset på hovedet, og elsker at lægge sit hoved i hånden på en, for at blive nusset.
Han er en top alfa dreng, han finder sig ikke i hvad som helst, men jeg synes ikke han er grov, på en ond måde. Han siger blot fra når tingene er for meget, eller de små er for irriterende. Han er lang og flot. Uden at være fed. 

Vægt ved sammensætning:

Lima: 334 gram
Extreme: 719 gram

Vægtstigning:
.

Forventninger: 
Farver: Black & Agouti – mulighed for blue (agouti), Fawn, Beige, Russian fawn/beige, Russian blue (agouti), Mink, Cinnamon og Dove (agouti)
Aftegning: Hooded, Berkshire evt. noget blazed? 
Pels: Glat
Øre: Dumbo
Kontrakt: Min Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Sushi (link her)

Navne der er taget:
• 

 

Galleri – tryk på billedet