Rosa & Boom

Rosa & Boom

Sammensætning:
Sat sammen: 17.01.2017
Parringer observeret: Løb samme dag/nat, ingen parringer observeret (taget fra 23/1)
Forventet fødsel fra: 07.02.2017 (hvis hun er drægtig, er meget i tvivl pt)

Info om kuldet:
Født:
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Jeg har valgt at Rosa skal have et kuld mere, hun passede sine unger super godt, og er af en linje jeg holder rigtig meget af, og i forbindelse med mit fremtidige arbejde med momo varianterne, så er denne parring meget ønsket.

Om kuldet:
D. 23 januar tog jeg de to fra hinanden, jeg havde ingen parringer set, og de var ret meget oppe og toppes, og vægten var i flot plus. Boom var blevet syg på rekord tid, hans snøftede, lød som en kaffemaskine, og til trods for dyrlæge besøg og intensiv behandling, varme, sygebur, mv. så døde min smukke og søde Boom lørdag d 28 januar. Samme dag vejede jeg Rosa, og nu var hendes vægt under hendes start vægt?! Jeg var helt knust.

Jeg havde vitterligt glædet mig enormt til dette kuld, og nu skulle det ikke blive til noget, og kunne ingen efterkommere få fra Boom… 
Men igår d 2/2 spurgte manden om jeg havde en drægtig hun gående i det bur, imens han pegede over på det bur Rosa går i, og jeg måtte jo sige at det var planen men hun blev ikke drægtig, for han synes hun så drægtig ud da hun strak sig?
Så jeg tog hende på vægten idag og nu er den pludselig steget igen, til + 13 gram (fra startvægt) og jeg synes at kunne mærke “noget” i underlivet, så nu kan det være hun er drægtig alligevel! Jeg krydser mine fingre.

Info omkring forældrene:

Rosa
Hun er en rolig og afbalanceret pige, hun minder utrolig meget om sin mor, mormor og oldemor. En linje jeg har meget kær, har mor her hjemme, og oldemor var også min. Det er en linje jeg har meget kær, og jeg vil gerne kunne arbejde videre med den fortsat. Og det glæder mig at hele kuldet har udviklet sig super godt.
Rosa, er meget rolig i hænder, og bliver blød som smør. Hun elsker menneskekontakt, og tager det hele meget afslappet, hun sidder ofte bare og venter på at få opmærksomhed, minder meget om sin mor 🙂 der gør det samme, og også har gjort det siden hun var ganske lille.

Boom
Ja han er sådan lidt en spøjs fætter, man kan sagtens håndtere ham og han vil gerne snakke, han kommer bare ikke springene til lågen som mange af de andre hanner jeg har, så man overser ham hurtigt, fordi han ikke kommer springene, men lige skal være færdig med det han var igang med, eller bare snue videre, hvis det var det han lavede. Han er rolig i hænder, og tager alt meget stille og roligt. Når han er ude tager han også det hele meget roligt, og smider sig hurtigt igen, der er ikke meget krudt i ham. Han er god til nye, og jeg ser ham som en han der er neutral, eller måske lidt højere end det. Men ikke i top alfa gruppen.

Vægt ved sammensætning:

Rosa: 351 gram
Boom: 505 gram

Vægtstigning:
21.01.2017 – 366 gram (+15)
25.01.2017 – 352 gram (+1)
28.01.2017 – 349 gram (-2)
03.02.2017 – 364 gram (+13)

Forventninger:
Farver: Mock mink, Mock Dove + merle  (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Hooded og berkshire, samt downunder
Pels: Rex & Glat 
Ører: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
• 

Galleri:

Billeder:

Stamtavle: