Schwip Schwap og Scott

Schwip Schwap & Scott

Sammensætning:
Sat sammen: 17.12.2017
Parringer observeret: 27.12.2017
Forventet fødsel fra:  17.01.2018

Info om kuldet:
Født:
Flytteklar: 
Antal: 
Piger: 
Drenge: 
Døde: 

Formålet med parringen:
Mit håb er at Scott bære momo, om ikke andet så får jeg dejlige momo bære. Begge forældres sind, er bestemt også værd at viderbringe, super dejlige og tillidsfulde begge to. 

Info omkring forældrene:

Schwip schwap 
Sødeste blideste Swips… Hun er så godmodig, rolig og helt og aldeles vidunderlig. Har fra dag 1, været tillidsfuld, fluks i lågen, og altid total afslappet i hænder, hun er ikke den store godbidspige, og vil egentlig bare gerne nusses, kysses og have opmærksomhed.
Hun har en fin bygning, lidt kompakt – ikke så lang som mange af mine andre piger.
Hun fungere så godt i gruppen hun går i, hun er elsket af alle, og hun elsker alle, hun trives så godt, og er neutral eller der under, hun er ikke interesseret i noget der minder om ballade, og holder sig helst væk.
Hun har en kosmetisk fejl ved øjet, som er kommet da hun var 3 måneder, ved ikke præcis hvad der er sket, men det er ikke arveligt, og dyrlægen er enig, det er ikke arvelig da hun ikke er født med det. Han mente det var en skade der havde groet lidt “forkert” sammen, og derved har strammet for meget omkring øjet, så det er mindre end det var før.

Scott
Han er en dejlig dreng, rigtig kompakt bamse. Hans kropsbygning minder meget om hans far. Jeg vurdere ham til at være neutral, måske lidt højere i hierarkiet, men jeg ser ham ikke som at være i top alfa gruppen.  
Han er nysgerrig, tillidsfuld og ganske rolig omkring nye ting. Er ikke en af dem der kommer springene til lågen når man kommer, men han vil gerne snakke og ud og udforske verden. Han tager alt med højt hoved, han lader sig absolut ikke skræmme af noget. Han er et værre godbidshoved, og venter der godbidder ved lågen, så er han der straks, det skal han ikke gå glip af.

Vægt ved sammensætning:

Swips: 303 gram
Scott: 578 gram

Vægtstigning:
06.01.2018 – 324 gram (+21)
08.01.2018 – 329 gram (+26)
10.01.2018 – 305 gram (+2)

Forventninger:
Farver: Black, agouti, russian blue, og russian blue agouti – mulighed for russian beige, russian fawn, fawn og beige (+ evt. overraskelser) 
Aftegning: Berkshire, Vaiegated, Varieberk, Hodded og Blazed
Pels: Glat 
Øre: Top
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info:

Navnetema: Kommer

Navne der er taget:
• 

Billeder: