Opdaterings skema

OBS! Kan ikke gøres via mobil, desværre.. Det beklager jeg, men man kan også skrive opdateringen til mig, via min facebook gruppe.

Jeg har lavet et opdaterings skema, som jeg håber mine købere vil benytte sig af, så jeg kan følge mine unger, igennem tiden.
Jeg vil forsøge at bestræbe mig på selv at bede om opdateringerne på ungerne når de er omkring 5-6 måneder og igen ved 1 års alderen, men ofte render tiden fra mig, men jeg vil prøve at huske det  så godt jeg kan 🙂

Skemaet kan også bruges, hvis man “bare” ønsker at smide en opdatering på den pågældende rotter, både stort og småt 🙂 Ellers kan man fange mig via min facebook side.


Grunden til opdaterings skemaet:
Jeg ønsker at følge mine ungers udvikling i deres nye hjem, både overfor andre rotter, men også overfor mennesker.
– derfor vil jeg gerne bede om en god beskrivelse af hver unge fra hvert enkelt kuld, for at jeg bedst muligt kan bedømme om der kan avles videre på den pågældende linje.

Jeg kan jo ikke vide om et kuld har udviklet sig positivt eller negativt, hvis ikke I dejlige købere holder mig opdateret omkring deres udvikling, og det er netop noget af det jeg vægter aller højst ved videre avl af mine linjer, at jeg ved hvordan kuldet har udviklet sig.

Jeg tjekker altid op på mine linjer hvis jeg selv overvejer at fører en linje videre, og må så tage det til vurdering hvis der er kommet nogle negative udfald ind, som kan have betydning for videre avl.
Men det samme gælder alt det forhåbentlig positive der er at skrive om mine unger, at deres sind, størrelser og helbred bare er helt i top, så netop de gode ting kan gives videre til nye linjer.

Tusind tak fordi du gider bruge et par minutter, på at holde mig opdateret, og hjælpe mig med at gøre mine linjer bedre!