Lotus og Falcon

Lotus & Falcon

 

 

 


Sammensætning:
Sat sammen:  18.05.2021
Parringer observeret: Ingen
Forventet fødsel fra:  08.06.2020

Info om kuldet:
Født: 12.06.2020
Flytteklar: 17.07.2020
Antal: 8 (11)
Piger: 3
Drenge: 5
Døde: 2 døde natten til døgn 2, de var meget små i forhold til de andre. 1 døde 2 døgn gammel.

Formålet med parringen:
At videreføre begge forældres skønne sind, som altid! 
Derudover er der aner på begge sider, jeg kender langt tilbage, håbet er at de trækker lidt farver ud, og ellers er/var målet mm bære med god tavle. 

Info omkring forældrene:

Lotus
Hun er ud af linjer fra eget avl, og hun står mit hjerte nær, hun er en rigtig dejlig pige. Rolig, afslappet og super flot bygning. Fungere rigtig godt i sin gruppe, udmiddelbart bund, eller neutral rangeret. Hun blander sig ikke når “de store” hoveder toppes, så trækker hun sig hellere. Hun er altid ved lågen, og elsker menneske kontakt, og giver ofte også kys. Men hun gør også meget for at få en godbid. Rigtig tillidsfuld pige der slasker i hænderne. 

Falcon
Han er også ud af en af mine egne linjer, langt tilbage dog. Han er en flot dreng, og han er en af de drenge der holder skaks på gruppen, han er ikke alfa, eller i top 3, men han er i den højere ende. Er god imod nye, og skaber sig ikke voldsomt over nytilkommende. Han er ikke en slaskedreng, men han har absolut intet imod at håndteres, og er altid ved lågen, for at få nus og kæl, han elsker at kløes bag øret, og rammer man rigtig, så lukkes øjnene og han falder helt til ro. 

Vægt ved sammensætning:

Lotus: 298 gram  
Falcon: 633 gram 

Væ.tstigning:
+85

Forventninger:
Farver: Agouti og Russian blue agouti – med mulighed for Fawn, Russian fawn, Er Falcon Aa, så Black, Russian blue, med mulighed for Beige og Russian beige. 
Aftegning: Hooded, Berkshire & Downunder
Pels: Glat, Rex og Velveteen
Øre: Top og dumbo
Kontrakt: Min kæleaftale aftale
Ekstra info: 

Navnetema: Klematis 

Navne der kan vælges: Piilu, Fransis Rivis, Early Sensation, Purpurea Plena Elegans, Tangutica, Vitalba, Orange Peel, Apple Blossom, Paul Farges, Viticella, Wilsonii, Grandiflora, Empress, Rubra, Viola, Georg, Margot, Polish Spirit, Multi Blue, Armandii, Alpina

Navne der er taget:
• Multi Blue
• Alpina 
• Viola

Galleri – Klik på billedet