Wo og Domino

Wo & Domino

 

Sammensætning:
Sat sammen: 10.08.2018
Parringer observeret:  
Forventet fødsel fra: 

Info om kuldet:
Født: 04.09.2018
Flytteklar:  09.10.2018
Antal: 3 (10)
Piger: 1
Drenge: 2
Døde: 7 dødfødte unger

For 2 dage siden, altså i tirsdag d. 4 september fødte Wo, 10 unger. 7 af dem var desværre døde, og kun 3 levende. Da jeg tjekkede hende var der 1 død i reden og 3 levende. Og så gik jeg i seng.
Den døde tænker jeg er den der har siddet fast i bækkenet og været nr. 1, ja eller måske nr. 4 og fødslen så er gået lidt i stå, for resterende 6 der var kommet i løbet af aftenen/natten, hvor jeg lod hende få fred, var døde og var “smidt” ud af reden. 
Jeg er så ked af det, der er så meget ulykke over mit opdræt lige nu, og jeg har flere gange tænkt, at måske jeg bare skulle droppe opdrættet, fordi der ikke kun er gode ting med, ved at være opdrætter. Jeg elsker stadig at have rotter som kæledyr, og er også den primære grund til mit opdræt, er at jeg kan bruge netop de bedste af mine kæledyr, til kuld. 
Men når unger dør, og man rigtig mærker hvor hårdt det er, hver eneste gang så mister man sgu lidt af glæden. 1 måske 2 dødfødte unger er rimelig normalt, men synes sgu 7 er lige i overkanten, det gør ondt inden i. Jeg ved ikke hvad der er sket, og ungerne er fuldborene, og uden mælkemaver, så derfor ved jeg de er dødfødte. Wo er ingen dårlig mor, hun passer de 3 hun har nu, rigtig fint. De har super store mælkemaver, og jeg kryser fingre for de klare sig de næste par dage. 

Formålet med parringen:
Jeg vil gerne arbejde videre med velveteen pelsen. Wo er fantastisk af sind, det samme er far Domino. De matcher hinanden SÅ godt. De er begge to nogle rigtig hygge rotter. De er meget afbalanceret og hviler i sig selv. De fungere så godt i deres grupper begge to.

Info omkring forældrene:

Wo
Hun er en social pige, hun elsker mennesker, og andre rotter. Er fluks ved lågen når hun ser jeg kommer. Hun går aldrig af vejen for nus, kys og kæl. En tur på sofaen, eller noget tid på skulderen ved computer arbejde, siger hun ikke nej til heller. 
Hun er en afbalanceret pige, hun har det godt med den placering hun har i sin gruppe. Jeg ved ikke 100% hvor hun er, nok neutral umiddelbart. Hun kan med alle, og jeg ser hende aldrig toppes med nogle af de tøser der er i top alfa, men hun lader sig heller ikke tryne, hun siger fra. Hun er nem at håndterer, og har en fin lækker pels. Lang slank bygning og de sødeste øre. 

Domino
Han er ud af to linjer jeg har meget kær. Han har super dejlige gemyt som både hans mor og far. Hans far er desværre rejst over regnbuen, men hans mormor der er fyldt 2½ år lever endnu. Og bor her hjemme ved mig. 
Det betyder meget for mig, at han også får et kuld, og hans dejlige temperament gives videre. Han har intet der minder om agressiv adfærd, eller noget. Han føjer sig ofte, og holder sig langt væk fra ballade. Jeg ser ham dog ikke som værende bund rotte. Nok også neutral som Wo. Han er en rigtig hyggefis, og eeeelsker kys på maven, og slasker bare i hænderne på en. 

Vægt ved sammensætning:

Wo: 305 gram
Domino: 511 gram

Vægtstigning:
14.08.2018 – 309 gram (+4)
17.08.2018 – 316 gram (+11)
20.08.2018 – 327 gram (+22)
24.08.2018 – 333 gram (+28)
27.08.2018 – 356 gram (+51)
30.08.2018 – 364 gram (+59)
31.08.2018 – 393 gram (+88)
01.09.2018 – 403 gram (+98)
03.09.2018 – 423 gram (+118) 

Forventninger:
Farver: Black & Agouti (Lille mulighed for russian blue (+agouti) (+ evt. overraskelser)
Aftegning: Hooded & Berkshire, samt downunder
Pels: Velveteen & Glat 
Øre: Top – mulighed for dumbo
Kontrakt: Kæleaftale
Ekstra info: 

Navnetema: Pladeselskaber (i Danmark) liste her 

Navne der er taget:
•  Mighty Music 
• Morningside Records
• Haps Musicproduction

Galleri